Most bizonyára ott ülsz, és azon tűnődsz, mi is lehet az A Titok. Mindjárt elmesélem, én hogyan értettem meg. Mindannyiunkat egy végtelen erő mozgat, és ugyanazok a törvények vonatkoznak ránk. Az univerzum törvényei olyan precízek, hogy lehetővé teszik űrrepülők megalkotását, amelyek embereket visznek a Holdra, századmásodperces pontossággal landolva a felszínén. India, Ausztrália, Új-Zéland, Stockholm, London, Toronto, Montreal, New York - bárhol is élj, téged is ugyanaz az erő, ugyanaz a törvény mozgat. A vonzás törvénye!/ A Titok: Mi A Titok? / Hasonló hasonlót vonz - A vonzás törvényének megértése ~ fényörvény, a titok, titok, Vonzás Törvénye, spiritualitás, bevonzás, ezotéria, teremtés, tudatos teremtés, Rhonda Byrne,

A Titok: Mi A Titok? / Hasonló hasonlót vonz - A vonzás törvényének megértése
Most bizonyára ott ülsz, és azon tűnődsz, mi is lehet az A Titok. Mindjárt elmesélem, én hogyan értettem meg. Mindannyiunkat egy végtelen erő mozgat, és ugyanazok a törvények vonatkoznak ránk. Az univerzum törvényei olyan precízek, hogy lehetővé teszik űrrepülők megalkotását, amelyek embereket visznek a Holdra, századmásodperces pontossággal landolva a felszínén. India, Ausztrália, Új-Zéland, Stockholm, London, Toronto, Montreal, New York - bárhol is élj, téged is ugyanaz az erő, ugyanaz a törvény mozgat. A vonzás törvénye!

A Titok nem más, mint a vonzás törvényei

Mindent, amit az életedben tapasztalsz, te magad vonzottál be, mégpedig az elmédben megjelenő képek által. A gondolataid által. Bármi is történjen a fejedben, az előbb-utóbb az életedben is megjelenik.
„Minden gondolatod valóság - igazi hatalom.”Prentice Mulford (1834-1891)
A valaha élt legnagyobb tanítók mondták, hogy a vonzás törvénye az univerzum leghatalmasabb törvénye. Olyan költőóriások örökítették meg műveikben, mint William Shakespeare, Robert Browning és William Blake. Kiváló zenészek - például Ludwig van Beethoven - komponáltak zenét róla. Elévülhetetlen érdemű művészek, köztük Leonardo da Vinci festették meg képeiken. Nagy gondolkodók - Szókratész, Platón, Ralph Waldo Emerson, Pitagorasz, Sir Francis Bacon, Sir Isaac Newton, Johann Wolfgang Goethe és Victor Hugo - foglalkoztak vele írásaikban. Ezek az emberek egytől egyig halhatatlanok, akiknek legendás története és munkássága évszázadokat élt túl.

Vallások - köztük a hinduizmus, a hermetikus tradíció, a buddhizmus, a judaizmus, a kereszténység és az iszlám -, valamint ősi kultúrák, például a babilóniaiak és az egyiptomiak szent szövegeiben és történeteiben találhatunk rá utalásokat. Ha az ősi írásokat tanulmányozzuk, minden században megtaláljuk a törvény lenyomatát. Már Krisztus előtt 3000 táján kőbe vésték. Bár voltak, akik mohón csak maguknak akarták, ez a tudás valójában mindig is elérhető volt bárki számára. A törvény születése egészen az idők kezdetére nyúlik vissza. Mindig is volt, és mindig is lesz. Ez a törvény határozza meg az univerzum egészének rendjét, beleértve a te személyes életed minden egyes pillanatát és történését is. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz, teljes egészében a vonzás törvénye határozza meg tapasztalataidat, mégpedig az elmédben felbukkanó gondolatok által. Ez utóbbiak révén te magad hívod életre és működteted ezt a mindenható törvényt.

1912-ben Charles Haanel úgy jellemezte a vonzás törvényét, mint „a leghatalmasabb és legcsalhatatlanabb törvényt, amelyen az egész teremtett világ alapul”.

A bölcsek mindig is tudtak erről, egészen az ősi babilóniaiaktól kezdve. Egy kis, kiválasztott embercsoport mindig is tisztában volt vele. Az ősi Babilónia életéről és mesés gazdagságáról sokat kiderítettek már a tudósok. Gondoljunk csak a világ hét csodájának egyikére, a babiloni függőkertre. Az ott élő emberek nem csak ismerték az univerzumot meghatározó törvényeket, de azt is tudták, hogyan fordítsák ezeket a saját hasznukra, ennek köszönhetően pedig a világ egyik leggazdagabb népévé váltak.

Mit gondolsz, mi az oka annak, hogy az emberiség összbevételének mintegy 96 százaléka a népesség 1 %-nak zsebében landol? Ugye nem hiszed, hogy ez csupán véletlen? E mögött tudatosság rejlik. Ők azok, akik ismerik A Titkot, amelyet most megosztunk veled. Azok, akiknek sikerült meggazdagodniuk - tudatosan vagy tudattalanul -, mindannyian A Titkot alkalmazták.

Az ő gondolataik bőségről és gazdagságról szólnak. Nem hagyják, hogy bármilyen ellentétes elképzelés gyökeret verjen az elméjükben. Meghatározó gondolataik a gazdagságról szólnak. Csak a bőséget ismerik, más nem is létezik számukra. Akár tisztában vannak vele, akár nem, ezek az emberek gondolataikkal vonzzák magukhoz fényűző életüket. Esetükben a vonzás törvénye működik.

A Titok és a vonzás törvényének működése magától értetődő azoknak az embereknek a példájában, akik hatalmas vagyonra tesznek szert, aztán az egészet elvesztik, majd rövid időn belül újra meggazdagszanak. Ilyenkor - akár tudnak róla, akár nem - gondolataikat alapvetően a bőség képei uralják; ez az, ami kezdetben hozzásegíti őket mesés vagyonukhoz. Aztán egyszer csak elkezdik beengedni elméjükbe a pénzük elvesztéséről szóló elképzeléseket, mígnem azok válnak központi gondolatukká. Amint a gazdagság elképzelését a veszteségtől való félelem váltja fel, búcsút mondhatnak a pénzüknek. Ezzel azonban a félelem is megszűnik, az ember elméje pedig visszaáll arra az alapvető gondolkodásmódra, amelyben a bőség uralkodik. Vagyona ennek megfelelően hamarosan visszatér. A törvény válaszol a gondolataidra, bármiről szóljanak is.

Hasonló hasonlót vonz

John Assaraf

John AssarafSzámomra úgy a legegyszerűbb elképzelni a vonzás törvényét, ha mágnesként gondolok magamra - és tudom, hogy a mágnes magához vonzza a dolgokat. Te vagy az univerzum legerősebb mágnese! Bizony. Mindennél erősebb mágneses erő lakozik benned, amelynek forrása a saját elméd és a benne megfogalmazódó gondolatok.

Emberként legfőbb feladatunk, hogy gondolatban megalkossuk és dédelgessük mindazt, amit szeretnénk - hogy vágyaink képét tökéletesen tisztára csiszolva, működésbe hozzuk az univerzum egyik leghatalmasabb erejét, a vonzás törvényét. Mert mind azok vagyunk, és azt vonzzuk magunkhoz, amire a legtöbbet gondolunk.

Jelenlegi életed múltbeli gondolataid tükörképe. Ez ugyanúgy vonatkozik a nagyszerű és a kevésbé jó dolgokra is. Mivel azt vonzod magadhoz, amire a legtöbbet gondolsz, nem nehéz rájönni, milyen gondolatok uralkodnak az elmédben. Bármelyik életterületről legyen is szó, csak végig kell nézned tapasztalataidon, és máris tudod, miről szóltak-szólnak a gondolataid. Egészen mostanáig! Ezentúl ugyanis minden másképp lesz, hiszen megtanulod A Titkot!

A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy a gondolatoknak saját frekvenciájuk van. Képesek vagyunk mérni őket! Vagyis ha újra és újra felidézel magadban egy bizonyos képet - egy új autóról, a pénzről, amelyre oly nagy szükséged van, egy vállalat létrehozásáról vagy épp lélektársad megtalálásáról -, ha elképzeled ezeket a dolgokat, magad is folyamatosan a rájuk jellemző frekvenciát
bocsátod ki.

Bob Doyle
ÍRÓ, A VONZÁS TÖRVÉNYÉNEK SZAKÉRTŐJE

ÍRÓ, A VONZÁS TÖRVÉNYÉNEK SZAKÉRTŐJEA vonzás törvényének alapja a hasonló hasonlót vonz elve. Természetesen ilyenkor a gondolatok
szintjéről beszélünk. A vonzás törvénye tehát azt mondja, hogy hasonló hasonlót vonz, vagyis ha valamire gondolsz, azzal más, hasonló gondolatokat is bevonzol. Nézzünk most még egy pár példát, hogy miként is jelenhet meg ez a törvény az életedben! Előfordult-e már veled, hogy valami kellemetlenre gondoltál, és azt vetted észre, hogy minél tovább összpontosítasz rá, annál rosszabb lesz? Ennek az az oka, hogy ha kitartasz egy gondolat mellett, a vonzás törvényének értelmében más, hasonló képek is rád találnak. Rövid időn belül sok kellemetlen gondolatot vonzol magadhoz, amelyek képesek a helyzetet még sötétebbre festeni. És minél tovább időzöl a társaságukban, annál jobban elkeseredsz. Bizonyára ismerős az a helyzet is, hogy néha, amikor zenét hallgatsz, az adott dalnak megfelelő, hasonló hangulatú gondolataid támadnak, míg végül teljességgel képtelen vagy kiverni azt a fejedből. Ilyenkor az történik, hogy zenehallgatás közben - észrevétlenül is - minden figyelmedet, minden gondolatodat az adott dalra összpontosítod. Ezzel pedig újabb, hasonló gondolatokat vonzol be az elmédbe. A vonzás törvényének köszönhető tehát, hogy újra és újra ez a bizonyos dal vagy zeneszám jut az eszedbe.

Bob Proctor

Bob ProctorAmit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod. Ha képes vagy elképzelni, amire vágysz, ezt a képet fenntartod, és elméd uralkodó gondolatává teszed, biztosan be is vonzod az életedbe.

Lásd magad, ahogy bőségben élsz, és máris bevonzod ezt az állapotot. Ez mindig, mindenkinél működik. Ahogy elképzeled, hogy gazdagságban élsz, a vonzás törvénye által hihetetlen erővel és tudatosan határozod meg saját életedet. Ilyen egyszerű. Itt azonban felötlik a legnyilvánvalóbb kérdés:
„Akkor vajon miért nem éli mindenki álmai életét?”

Mike Dooley
ÍRÓ, NEMZETKÖZI ELŐADÓ

ÍRÓ, NEMZETKÖZI ELŐADÓ
Az elv három egyszerű szóval kifejezhető: a gondolatok dolgokká válnak! Ennek a hihetetlen erejű törvénynek köszönhetően gondolataid az életed dolgaivá válnak. Gondolataid dolgokká válnak! Ismételd el néhányszor magadban ezt a mondatot, és hagyd, hogy beivódjon a tudatodba! Gondolataid dolgokká válnak!


Dr. Joe Vitale


Dr. Joe Vitale
Gondolataid olyan mágneses jeleket bocsátanak ki, amelyek a nekik megfelelőt vonzzák be hozzád. A gondolatok mágnesesek, és saját frekvenciájuk van. Amikor gondolkozol, jeleket küldesz az univerzumnak, amelyek mágnességük által magukhoz vonzanak minden hasonló, vagyis ugyanazon a frekvencián rezgő dolgot. Minden, amit kibocsátasz, illetve elküldesz, visszatér forrásához, vagyis Hozzád. Gondolj arra, hogy egy televízióállomás adótornya valamilyen frekvencián sugároz, és a tévékészülék ezeket a jeleket alakítja át képpé. A legtöbben nem ismerjük a folyamat részleteit, azt azonban tudjuk, hogy minden csatornának megvan a maga frekvenciája, és ha arra hangoljuk a készülékünket, a csatorna adóállomása által kibocsátott képek megjelennek a képernyőnkön.


„Az uralkodó gondolkodásmód vagy mentális beállítottság mágnes, a törvény pedig az, hogy a hasonló hasonlót vonz. Az előbbi tehát kivétel nélkül olyan körülményeket von maga után, amelyek saját természetének felelnek meg.”Charles Haanel (1866-1949)
„A létező legkifinomultabb, és éppen ezért a leghatásosabb rezgések azok, amelyeket az ember mentális erőforrásai által bocsát ki.”Charles Haanel (1866-1949)
A csatorna kiválasztásával tehát bizonyos frekvenciára hangolódunk, így vesszük az adott állomás által sugárzott műsort. Ha mást szeretnénk nézni, csatornát és vele együtt frekvenciát kell váltanunk. Te magad nem vagy más egy emberi adótoronynál, amely minden földi televíziós állomásnál hatékonyabb. Sőt valójában az univerzum legerősebb adóvevője vagy! Amit sugárzol, az határozza, teremti meg az életedet, azon keresztül pedig a világot. Az általad kibocsátott frekvencia hatóköre városokon, országokon, az egész emberi világon túlnyúlik. Visszhangzik tőle az univerzum. És ez nem más, mint a frekvencia, amelyet a gondolataid által sugárzol! A különbség az, hogy a gondolataid közvetítése révén fogadott képek nem a televíziód képernyőjén, hanem az életedben jelennek meg! A gondolataid megteremtik a frekvenciát, és azonos rezgésszintű, vagyis hasonló történéseket vonzanak, amelyeket aztán életed képeiként látsz viszont. Ezért ha meg akarsz változtatni valamit az életedben, csatornát és frekvenciát kell váltanod. Ehhez pedig a gondolataidon kell változtatnod.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Rhonda Byrne: A Titok
Share To:

Post A Comment: