A Halloween-i "ünnep", mindenszentek, és halottak napja időszakában (okt.31-nov.2-ig) sok lélek keresi a fénykapukat. Ezért ha gyertyát szeretnél gyújtani, akkor érdemesebb kizárólag a temetőben gyújtani, mivel lakásban használva bevonzza a lelkeket. Leírok pár tanácsot az én spirituális szemléletemmel, hogy hogyan is lehet megszabadulni és felülkerekedni a vallási hitrendszerek szokásain. / Spiritualitás VII.: Így emlékezz meg szeretteidről mindenszentekkor és halottak napján ~ fényörvény, halottak napja, hírek, megélések, mindenszentek, sandal, spirituális tanítások, spirituális tértisztítás, spiritualitás, tapasztalat, spirituális gondolatok, spiritualitás sorozat,

Spiritualitás VII.: Így emlékezz meg szeretteidről mindenszentekkor és halottak napján
A Halloween-i "ünnep", mindenszentek, és halottak napja időszakában (okt.31-nov.2-ig) sok lélek keresi a fénykapukat. Ezért ha gyertyát szeretnél gyújtani, akkor érdemesebb kizárólag a temetőben gyújtani, mivel lakásban használva bevonzza a lelkeket.
Ha lélek vagy lelkek tapadtak ránk - akár a temetőből is -, vagy lakásunkba invitáljuk őket, ezt legfőképpen abból érzékelhetjük, hogy fáradékonyabbak vagyunk - mivel a lelkek emberi energiánkkal "táplálkoznak" -, hideg levegő vesz körül minket (esetleg hideg érintések, fuvallatok), előfordulhatnak napfonat és a szakrális csakra körüli fájdalmak is. Ha ezeket a tüneteket tapasztaljuk, akkor tisztítsunk füstölővel (én személy szerint palo santot használok - ez egy perui fadarab), és hívjuk Mihály arkangyalt. Kérjük meg, hogy tisztítsa meg otthonunkat, és minket is minden entitástól.

A gyertyagyújtás hitrendszerekhez kapcsolódó berögződött szokás ilyenkor. Ha valakinek elmagyarázom, hogy miért kerülje ilyenkor a gyertyagyújtást, akkor többnyire jön a kérdés:
"Akkor mi a helyes teendő?"
"Mit csinálhatok?"
"Hogy emlékezzek meg gyertyagyújtás nélkül?"

Leírok pár tanácsot az én spirituális szemléletemmel (és tapasztalataimmal), hogy hogyan is lehet megszabadulni és felülkerekedni a vallási hitrendszerek szokásain.

1. Vedd elő a fényképeket!

Vedd elő a fényképeket!

Biztos jó pár fénykép készült elhunyt szerettedről vagy szeretteidről. Esetleg albumba rendezve is vannak képek róla/róluk. Vedd elő a fénykép albumot, lapozd át, emlékezz meg az együtt töltött időkről. Ha úgy érzed, akkor rakj ki a polcra erre a 2-3 napra egy-egy képet.

2. Főzz valamit!

Főzz valamit!

Biztos tudod mi volt a kedvenc étele annak, akit szerettél. Vagy volt olyan desszert, amit szeretettel sütött neked, és mikor találkoztatok, hozott belőle. A legjobb módja, hogy megemlékezz róla, hogy olyat főzöl otthon, amit szeretett. Legyen az főétel, vagy desszert.

3. Emlékek

A legjobb módja annak, hogy megemlékezz, hogy találkozol olyanokkal, vagy meghívsz olyanokat - akár a családot -, akik ismerték, és ugyanúgy szerették. Beszélgessetek, elevenítsétek fel a régi emlékeket az eltávozott lélekről, meséljetek vidám sztorikat egymásnak. Az emlékek sokkal többet jelentenek, mint egy hagyományos berögződés.

4. Visszaemlékezés

Ha csak egyedül szeretnél megemlékezni szerettedről, akkor ülj le és elevenítsd fel a vele kapcsolatos emlékeidet. Miről beszélgettetek, milyen volt nevetni vele, milyen helyekre jártatok, milyen élményeitek voltak...

5. Látogass meg egy helyszínt

Látogass meg egy helyszínt

A megemlékezést úgy is megteheted, hogy elmész egy olyan helyre, ahol sokat találkoztatok, vagy törzshelyetek volt. Ha úgy érzed, akkor vigyél virágot erre a helyre, vagy csak ülj le, és emlékezz meg a szép időkről, amit ott töltöttetek együtt.

6. Nézz meg egy filmet

Tudod, hogy melyik volt szeretted kedvenc filmje? Igen? Akkor emlékezz meg róla úgy, hogy megnézed ebben a pár napban valamelyiket.

7. Hallgass zenét

Biztos van olyan előadó, vagy dal, amit sokat hallgattatok együtt, vagy épp szeretted kedvence volt. Emlékezz meg azzal, hogy mindenszentekkor és halottak napján ezeket a zenéket hallgatod.
Megjegyezés: A zenék által kaphatsz olyan üzeneteket is, amiket nem vettél eddig észre és segíthetik életedet, vagy tovább lendíthetnek egy-egy meglévő problémán.

8. Írj levelet!

Írj levelet!

Kicsit személyesebb megemlékezést szeretnél? Akkor vegyél elő egy tollat vagy ceruzát, és egy papírt. Vagy egy vékony füzetet. Kezd a megszólítást úgy, mintha elhunyt szerettednek írnád a levelet, és írj le mindent, ami benned van. Mindent, amit szeretnél neki elmesélni az életedről, és ami eddig történt veled azóta, hogy elhagyta földi testét.
Ezt a módszert használhatod akár gyász idején is, addig, amíg úgy nem érzed, hogy el tudod engedni szerettedet. Az elengedéshez kérd mindenképpen Azrael arkangyal segítségét.

Ugye mennyi lehetőség van a megemlékezésre? Ne feledjétek, eltávozott szeretteitekről bármikor megtudtok emlékezni, nem kell hozzá semmilyen hitrendszeri szokás. Bármikor  - ezeken a napokon kívül - gyújthattok gyertyát az év bármely napján. Hiszen ők a szívetekben élnek tovább.
Ha mindenképp szeretnétek temetőbe menni, akkor viszont a védelemről ne feledkezzetek meg (magatok köré). És otthonotokat is védjétek le.
Védelmek: Mentális védelem (magad köré)
                          Mindennapi angyali védelem (ház köré)

Bármit is gondoltok ilyenkor a "halálról", jusson eszetekbe, hogy az élet örökké tart, csak a formája változik. A "halál" nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete. Bánat helyett öröm. Mert nem ér véget az élet, hanem folytatódik tovább egy magasabb szinten, tele békével, bölcsességgel és szeretettel.
A szabadságot senki nem tudja elvenni tőletek, mert a földi lét csupán egy állomása tapasztalatszerzéseteknek. Az út folytatódik tovább mindenkinek. Az univerzális, isteni körforgás egyik része. Szeretteink földi teste talán nincs már velünk, de szívünk fénye gyertyalángként emlékszik rájuk. Minden nap... hiszen ha becsukjátok szemeiteket, akkor mindig láthatjátok őket.
Fénnyel és Szeretettel teli napokat kívánok. Isten áldásával.
Szerző: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta (spirituális tanácsadó, angyalközvetítő, mandalaművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: