Már eddig is az terjedt, hogy különféle rejtélyes romok találhatóak a Marson, de csak homályos, erősen belemagyarázós fotókat láttunk. Most azonban olyan képek kerültek fel a világhálóra, amelyek kétséget sem hagynak afelől, hogy tényleg volt civilizáció a Marson.2019. szeptemberében a Mars, Atlantis Chassis-nek nevezett területéről is érkeztek képek. A fotókon látható struktúrák olyanok, mintha egy földi nagyvárost fotóztak volna a levegőből. / Ősi romvárost találtak a Marson ~ fényörvény, ufo, mars, mars képek, Mars anomáliák, világ, rejtélyek, titkok, idegenek, földönkívüliek,

Ősi romvárost találtak a Marson
Már eddig is az terjedt, hogy különféle rejtélyes romok találhatóak a Marson, de csak homályos, erősen belemagyarázós fotókat láttunk. Most azonban olyan képek kerültek fel a világhálóra, amelyek kétséget sem hagynak afelől, hogy tényleg volt civilizáció a Marson.
Kevesen tudják, hogy a Marsról érkező fotók nemzetközi közkincsnek számítanak és az amerikai törvények szerint mindenki által elérhetővé kell tennie a NASA-nak. Természetesen ezt betartják, csakhogy még kevesebben tudják, hogy hol találhatóak ezek a képek, ráadásul nagy felbontásban. Egy rejtélyes figura rendszeresen felteszi a nagy felbontású képeket a Gigapan-ra. Itt böngészik azok, akik tudják mit és hol kell keresgélniük.

2019. szeptemberében a Mars, Atlantis Chassis-nek nevezett területéről is érkeztek képek. Sokan nem hittek a szemüknek, amikor meglátták mit ábrázolnak a fotók. Többek közt Scott C. Waring, UFO-vadásznak is leeset az álla. Szerinte a fotókon látható struktúrák olyanok, mintha egy földi nagyvárost fotóztak volna a levegőből. Tisztán látszanak az utcahálózatok, amelyek meglepően szabályos mértani mintázatot követnek. Az utcák közt láthatóak az épületek romjai is, hatalmas halmok formájában. Így nézne ki például New York pár ezer év múltán, ha a Föld légköre elillanna és a minimálisra csökkenne a víz és az időjárás általi erózió.

(Nagyításért kattints a képekre)
Ősi romvárost találtak a Marson

Ősi romvárost találtak a Marson

A rácsvonalak nagyjából 1 km-nyire vannak egymástól, így el tudjuk képzelni a terület valódi nagyságát. A NASA nemes egyszerűséggel csak Atlantisznak nevezi a területet, talán nem véletlenül. Waring szerint az ősi marsi város több millió évesnek tűnik, és 100%-os bizonyíték arra, hogy idegenek éltek a Marson.
A fotók eredeti forrásához kattints ide: LINK , LINK
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


napiufo
Share To:

Post A Comment: