Ne hagyd, hogy az emberi hazugság, gyűlölködés, irigység és a többi negatív érzés magába szippantson. Alakítsd át ezeket a negatív energiákat. Vedd észre, hogy minden rossz egy jóra indító lehetőség! Gondolkodj el azon, hogy az előtted álló nehézség mire tanit. Mi az amit másképpen kell csinálnod vagy másképpen kell látnod. MINDEN NEHÉZSÉG EGY TANÍTÁS! Az élet leckéje./ ~ fényörvény, spiritualitás, spirituális tanítások, nehézségek, szeretet, tapasztalat, energiák, felsőbbik én,

Minden nap egy új kezdet - minden nehézség egy tanítás
Ne hagyd, hogy az emberi hazugság, gyűlölködés, irigység és a többi negatív érzés magába szippantson. Alakítsd át ezeket a negatív energiákat. Vedd észre, hogy minden rossz egy jóra indító lehetőség! Gondolkodj el azon, hogy az előtted álló nehézség mire tanit. Mi az amit másképpen kell csinálnod vagy másképpen kell látnod.
MINDEN NEHÉZSÉG EGY TANÍTÁS!
Az élet leckéje.
Vedd észre, hogy legfőképpen az élet nehéz pillanatai és az ellenségeid segítenek abban, hogy a gyűlölet nyílveszőit a szeretet virágává alakíthasd át.
Haladj amerre a szíved iránytűje vezérel.
Csendesedj el, keress egy pillanatot amikor lehetőséged van csak önmagadra figyelni.
Maradj csöndben és figyelj befele.
Ha türelmes vagy a sok-sok átvillanó gondolatod között egyszercsak észre fogod venni, hogy olyan gondolatok suhannak át rajta, melyekre addig nem gondoltál. Ezek a te legbelsőbb és legmagasabb éned - felsőbbik éned - üzenetei. Hallgass rá, mert elvezetnek oda, ahova a Te életed tart.
Ismerd meg tanításait, hogy segíthess vele másoknak itt a Földön. Tanulj, hogy taníthass, gyógyulj, hogy gyógyíthass! Menj bátran és alázattal, és soha ne add fel!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Share To:

Post A Comment: