10 érdekesség a türkizről. 1.Már az indiánok is használták: ékszerekbe, marokkőként a Türkizt, amely azonban évszázadokkal később Törökországról kapta nevét. 2.A keresztes lovagok amulettként használták, erős védelmező ereje miatt. Tisztítja az aurát és védelmez a negatív hatások ellen. / Ez az indiánok ősi gyógyító köve ~ fényörvény, kristályvarázs, kristálygyógyászat, türkiz, gyógyító kövek, kristályterápia, gyógykristályok,

Ez az indiánok ősi gyógyító köve
10 érdekesség a türkizről:

1. Már az indiánok is használták: ékszerekbe, marokkőként a Türkizt, amely azonban évszázadokkal később Törökországról kapta nevét.

2. A keresztes lovagok amulettként használták, erős védelmező ereje miatt. Tisztítja az aurát és védelmez a negatív hatások ellen.

3. Hatásosnak tartják rontás és átok ellen.

4. A türkiz a torokcsakra köve, éppen ezért segíti a torokproblémákból való kilábalást, és a pajzsmirigy működését. Segítségével leküzdhetők a beszédhibák, pl. a dadogás.

5. Támogatja a hatékony kommunikációt, erősíti az önbizalmat.

6.Lenyugtatja az idegeket, és feltölti energiával a szervezetet.

7. Fokozza az agyi funkciók működést, növeli a kreatívitást. Csökkenti a depressziót, jókedvűvé tesz.

8. Fájdalomcsillapító hatású, méregtelenít: enyhíti a gyomor- és bélproblémákat. Támogatja a vese egészséges működését.

9. Támogatja a szem működését, az éleslátást – és nemcsak szó szerint. És, mivel a torokcsakra őre, és a hallás is a torokcsakrához tartozik, a fülproblémákra is jó hatással van.


10. “A kéz, amely türkizt visel, sohasem lesz szegény.” – A régi arabok az igazság kövének tartották: aki türkizes gyűrűt, amulettet viselt, annak jobban elhitték a szavát, így a kereskedők, tisztségviselők körében népszerű volt.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


loutsz.cafeblog
Share To:

Post A Comment: