A tudomány szerint az ima hatással van a vérre? A hívő emberek hiszik, tudják, hogy az ima hatással van testre és lélekre: imádkozás közben fizikailag és lelkileg is egyensúlyba kerülünk. Mihail Lazorik, ungvári egyetemi orvosa és tanára, aki homeopátiás orvos, elhatározta, hogy tudományosan bebizonyítja, hogy az ima, milyen gyógyító hatással van az emberi testre. Azt vizsgálta, hogy milyen hatást gyakorol az ima az ereinkben folyó vérre./ Így változik meg a véred az ima hatására ~ fényörvény, ima, fohászok, spiritualitás, imák, gyógyítás, alternatív gyógyítás, természetes gyógymódok, hit,

Így változik meg a véred az ima hatására
A tudomány szerint az ima hatással van a vérre? A hívő emberek hiszik, tudják, hogy az ima hatással van testre és lélekre: imádkozás közben fizikailag és lelkileg is egyensúlyba kerülünk.
Mihail Lazorik, ungvári egyetemi orvosa és tanára, aki homeopátiás orvos, elhatározta, hogy tudományosan bebizonyítja, hogy az ima, milyen gyógyító hatással van az emberi testre. Azt vizsgálta, hogy milyen hatást gyakorol az ima az ereinkben folyó vérre.

15 éve hívő emberként az ima jótékony hatását élvezte eddig is, azonban szeretett volna bizonyítékkal is szolgálni ezzel kapcsolatban.
A vizsgálatot diákjaival végezte és úgy döntött, hogy kísérletébe nem von be papokat, hogy nehogy részrehajlással vádolják. A kísérletben 15 férfi és nő vett részt, azzal a kikötéssel, hogy nem hozhatják nyilvánosságra a neveiket.

Az alanyok között voltak különböző foglalkozású (ügyvéd, orvos, és egyszerű emberek), és olyanok is, akik B hepatitiszben vagy szívbetegségben szenvedtek. Meg kell jegyezni, hogy a vizsgálatot nem végezték egyidejűleg a csoport összes tagján, mert egy ilyen jellegű vérvizsgálat hosszú ideig tart.
A vizsgálat során a tudósok kapilláris és vénás vért vettek az alanyoktól, és ezt követően elemzéseket végeztek. Majd a páciens vagy annak a rokonai 15-20 percig imádkoztak, gondolatban vagy fennhangon. Majd újabb vérvétel következett.

Az eredmény még a tudósokat is meglepte

összehasonlítva az imádkozas előtti es utáni leleteket azt vették észre, hogy a paciens vérében található fagocitak száma meghatszorozodott!
“Az első páciens eredményein nagyon elcsodálkoztunk. A férfi balesetet szenvedett, amelyben testvére elhunyt, őt pedig csontvelőgyulladással kezelték a balesetet követően. Amikor összehasonlítottuk a leleteket, amelyeket az imádkozás előtt és után vettünk a pácienstől, az találtuk, hogy a fagociták száma meghatszorozódott. Az imádkozásnak nemcsak a vérben található immunsejtekre van csodás hatása, hanem, amint utólag kiderült lényeges nyugtató hatást is gyakorol az idegrendszerre. “ – nyilatkozta Mihail Lazorik.
A vizsgált alanyok esetében hasonló eredmények születtek, és ezzel bebizonyosodott az ima rendkívüli hatása. A tanulmányok igazolták tehát, hogy az ima olyan hatással bír az emberekre, akár az ópium, mivel olvasásakor a hangvibrációk olyan hatással vannak a testünkre, hogy általa megváltozik a vér szerkezete. Ezért ha egészségesek akarunk lenni, fizikailag és lelkileg is, szánjunk időt az imádkozásra!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


lotusz.cafeblog
Share To:

Post A Comment: