Homlokcsakra - harmadik szem megnyitó és aktiváló 3 órás meditációs zene. Intuitív erők növelése, a homlokcsakra pozitív energiájú rezgésének aktiválása. A meditáció közben észlelhetsz akár forgást (jobbra), különböző fényeket és színeket, süllyedő vagy lebegő érzést. Illetve ha elalvásnál fülhallgatóval hallgatod a zenét, akár alvásparalízist - ezért testből való kilépést is - okozhat (volt rá példa néhány embernél). Megjegyzés: Csak akkor próbálkozz a harmadik szemed megnyitásával, ha képes vagy mentálisan és pszichikailag elfogadni, hogy a látás nem csak egy oldalra korlátozódik, így el kell fogadnod mindkét oldal (fény és sötét) entitásait, illetve a szellemi világ (lelkek) entitásait is! / Homlokcsakra - harmadik szem megnyitó és aktiváló meditációs zene ~ fényörvény, spiritualitás, meditáció, meditációs zenék, csakrák, csakrarendszer, csakra aktiválás, homlokcsakra, 3.szem, 3.szem aktiválás, zenék,

Homlokcsakra - harmadik szem megnyitó és aktiváló 3 órás meditációs zene
Homlokcsakra - harmadik szem megnyitó és aktiváló 3 órás meditációs zene. Intuitív erők növelése, a homlokcsakra pozitív energiájú rezgésének aktiválása. A meditáció közben észlelhetsz akár forgást (jobbra), különböző fényeket és színeket, süllyedő vagy lebegő érzést. Illetve ha elalvásnál fülhallgatóval hallgatod a zenét, akár alvásparalízist - ezért testből való kilépést is - okozhat (volt rá példa néhány embernél).
Megjegyzés: Csak akkor próbálkozz a harmadik szemed megnyitásával, ha képes vagy mentálisan és pszichikailag elfogadni, hogy a látás nem csak egy oldalra korlátozódik, így el kell fogadnod mindkét oldal (fény és sötét) entitásait, illetve a szellemi világ (lelkek) entitásait is!
Közzétette: Sandalwww.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: