Minden reggel fel kell ajánlanod Istennek a háládat, hogy felébresztette tudatodat, mialatt mások még alszanak, és az Ő összes, végtelen Áldásáért is, amit Tőle kaptál. Ha csak egy töredék hálát is ajánlasz fel, akkor megérzed Isten Együttérzését. Majd, amikor megérzed Isten Együttérzését, próbáld felajánlani önmagadat. / Hogyan tudod jobbá tenni reggeli meditációdat? ~ fényörvény, Sri Chinmoy, meditáció, spiritualitás, Isten, hála, élet,

Hogyan tudod jobbá tenni reggeli meditációdat?
Minden reggel fel kell ajánlanod Istennek a háládat, hogy felébresztette tudatodat, mialatt mások még alszanak, és az Ő összes, végtelen Áldásáért is, amit Tőle kaptál. Ha csak egy töredék hálát is ajánlasz fel, akkor megérzed Isten Együttérzését. Majd, amikor megérzed Isten Együttérzését, próbáld felajánlani önmagadat. Mondd: „Csak a Te Tetszésed szerint próbálok örömet szerezni Neked. Eddig arra kértelek, hogy úgy szerezz nekem örömet, ahogy azt én akarom, és hogy add meg nekem ezt meg azt, hogy boldog lehessek. De ma azt a képességet kérem, hogy a Te Tetszésed szerint szerezhessek örömet Neked.” Ha ezt őszintén tudod mondani, akkor reggeli meditációd automatikusan megerősödik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Sri Chinmoy
Share To:

Post A Comment: