A dolgok felett nem ítélkezhetünk. A legrosszabb dolog, amit valaha tehetünk, hogy ítélkezővé, hasonlítgatóvá, akadékoskodóvá válunk. Amíg a testnek és az elmének hisszük magunkat, egy bölcs mibenlétét valójában soha nem tudjuk megérteni - soha. Ez lehetetlen. Mert az elmének ez nem célja. / A dolgok felett nem ítélkezhetünk ~ fényörvény, bölcsek, spirituális tanítások, spiritualitás, ítélkezés, világ, élet,

A dolgok felett nem ítélkezhetünk
A dolgok felett nem ítélkezhetünk. A legrosszabb dolog, amit valaha tehetünk, hogy ítélkezővé, hasonlítgatóvá, akadékoskodóvá válunk. Amíg a testnek és az elmének hisszük magunkat, egy bölcs mibenlétét valójában soha nem tudjuk megérteni - soha. Ez lehetetlen. Mert az elmének ez nem célja. Ebben a világban avadhutáknak nevezett bölcsek is léteznek. Az avadhuta valójában "őrült adeptus-t" jelent. Ez a bölcs azért jön ebbe a világba, hogy a világodat szétszaggassa. Azzal a céllal van itt, hogy szétszaggassa a világodat, hogy hiedelmeid, a rendszered láthatóvá váljanak számodra. Minden, ami mellett kiállsz. A bölcs teljesen darabokra szaggat téged, hogy megmutassa neked, hogy az nem számít, nem kell becsomagolva lenned semmibe. Más szóval, lehet, hogy a bölcs bemenve egy bárba lát egy csomó italozó embert, velük együtt iszik, mint aki közülük való. Lehet, hogy őnáluk kétszer olyan részeggé válik. De érezni fogják a bölccsel való együttlét különbségét. Vagyis azt, ami akkor történik, hogy valami módon megvalósítottá válnak belül, és egy spirituális élet gyakorlásába kezdenek. Lehet, hogy egy bölcs bolondnak tűnik, de ez a te nézőpontod miatt van.
Meghatározott elvárásaid vannak a bölccsel szemben. Elvárod, hogy a bölcs meghatározott módon viselkedjen, meghatározott dolgokat cselekedjen, amiket te igaznak, helyesnek hiszel.
Soha ne hidd, hogy a bölcs úgy gondolkodik, ahogyan te, vagy azokat a dolgokat cselekszi, amiket te! A bölcs átlagembernek tűnhet a számodra, olyannak, mint te magad. De a hasonlóság ezzel véget is ér. Soha ne próbáld megérteni a bölcset, a módszereit, vagy a cselekedeteit! Ismétlem, csupán szeresd őt!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Robert Adams
Share To:

Post A Comment: