Mesterséges intelligencia és arcfelismerés. Ennyi kell, és már ki is váltható az emberi munkaerő és a bürokrácia, legalábbis az egyik kínai rendőrállomáson. Amikor legközelebb autójukkal kapcsolatos ügyeket kell intézniük a kínai Wuhan várok lakóinak, már nem fognak rendőrökkel találkozni a klimatizált rendőrségi épületben. Az emberek helyét a mesterséges intelligencia veszi át./ Nem lesznek rendőrök, de még hivatalnokok sem az egyik kínai rendőrőrsön ~ fényörvény, jövőnéző, jövőkép, mesterséges intelligencia, robotok, külföld, érdekességek, világ,

Nem lesznek rendőrök, de még hivatalnokok sem az egyik kínai rendőrőrsön
Mesterséges intelligencia és arcfelismerés. Ennyi kell, és már ki is váltható az emberi munkaerő és a bürokrácia, legalábbis az egyik kínai rendőrállomáson.
Amikor legközelebb autójukkal kapcsolatos ügyeket kell intézniük a kínai Wuhan várok lakóinak, már nem fognak rendőrökkel találkozni a klimatizált rendőrségi épületben. Az emberek helyét a mesterséges intelligencia veszi át.

A Tencent kínai digitális médiaóriással együttműködésben készült rendőrőrsön olyan ügyekben nyújtanak segítséget, mint például a jogosítvány hosszabbítása, kiváltása, az elveszett papírok pótlása, az új autók regisztrálása.

A kérelmezőnek nincs szüksége hivatalos irataira, fotókra, nem kell formanyomtatványokat kitöltenie ahhoz, hogy személyazonosságát igazolja, arra ugyanis ott az arcfelismerés. Természetesen online fizetésre is van lehetőség.

Az ügyfelek még a kérdéseikre is választ kapnak, az intelligens ügyfélszolgálat tudásbázisa a felmerülő problémák 90 százalékára tud megoldást nyújtani. De akkor sincs baj, ha valakinek a gondja a fennmaradó 10 százalékba esik, ugyanis azért arra van mód, hogy online vagy videóhívás útján kommunikáljanak a hús-vér rendőrökkel.

A legjobb, hogy a rendőrőrs a hét minden napján 0-24 óráig nyitva áll. Minthogy tesztvezetésre is van lehetőség, akár akkor is eljöhet valaki ide, ha mondjuk nem tud aludni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


hvg.hu
Share To:

Post A Comment: