Az atakamit újonnan felfedezett kristály, így a tulajdonságai még nem teljesen ismertek. (Ha egy atakamitkristállyal meditálunk, el fogja árulni, miként akar a hasznunkra válni.) Néha könnyen összetéveszthető a krizokollával, és sok tulajdonsága megegyezik azzal a kristályéval. Azt már tudjuk, hogy az atakamit energikusan megnyitja a harmadik szemet....../ Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Atakamit ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, atakamit, hírek, kristálygyógyászat, kristályok,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Atakamit
Színe: mély türkiz.
Jellegzetességei: Az atakamit újonnan felfedezett kristály, így a tulajdonságai még nem teljesen ismertek. (Ha egy atakamitkristállyal meditálunk, el fogja árulni, miként akar a hasznunkra válni.) Néha könnyen összetéveszthető a krizokollával, és sok tulajdonsága megegyezik azzal a kristályéval.
Azt már tudjuk, hogy az atakamit energikusan megnyitja a harmadik szemet; erőteljes vizuális benyomásokat és erős spirituális kapcsolatokat teremt. Erőteljességétől függően nagy biztonsággal használhatjuk a spirituális látásmód serkentésére, de segíti a vizualizációt is. A nagyfokú tisztaság köve. Biztonságosan elviszi a lelket a lehetséges legmagasabb rendű szintre.
Visszaadja az elveszett spirituális bizalmat, és elősegíti a kapcsolatot a magasabb rendű útmutatással. Hasznos, ha testen kívüli utazások közben ezt a követ tartjuk a kezünkben, különösen akkor, ha a magasabb rendű spirituális szférákba szeretnénk eljutni.
Az atakamit készségesen megnyitja a magasabb rendű szívcsakrát, több feltétel nélküli szeretetet hoz az életünkbe, valamint serkenti a csecsemőmirigyek és az immunrendszer működését.


Gyógyhatása: Az atakamit tisztítja a veséket, elűzi a félelmet, és minden szinten elősegíti a kiválasztást. Az éteri test és a homlokcsakra (harmadik szem) hatékony tisztítója. Használható nemi szervek gyógyítására; úgy tartják, növeli a herpesszel és a nemi betegségekkel szembeni védelmet. A torokra téve gyógyítja a pajzsmirigyet, megnyitja a torokcsakrát; és megszünteti az önkifejezés blokkjait, amely mögött a pajzsmirigy csökkent működése húzódik meg. Nyugtató zöld színével ugyancsak áldásos hatású az idegrendszerre, s nagyon finom szinten felülkerekedik a stresszen, csillapítja a pattanásig feszült idegeket.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Judy Hall: Kristálybiblia
Share To:

Post A Comment: