Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor szeretne valakit maga mellé, aki gyökeresen megváltoztatja az életét, és felrázza a megszokott világát. Azonban a másik felünket megtalálni legalább olyan nehéz, mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Hogy miért? Mert egy spirituálisan bensőséges kapcsolathoz két olyan ember kell, aki már legyőzte a saját egóját!/ Egy spirituálisan bensőséges kapcsolat árulkodó jelei ~ fényörvény, spiritualitás, kapcsolatok, szerelem, párkapcsolatok, élet,

Egy spirituálisan bensőséges kapcsolat árulkodó jelei
Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor szeretne valakit maga mellé, aki gyökeresen megváltoztatja az életét, és felrázza a megszokott világát. Azonban a másik felünket megtalálni legalább olyan nehéz, mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Hogy miért? Mert egy spirituálisan bensőséges kapcsolathoz két olyan ember kell, aki már legyőzte a saját egóját!

1. Soha nem próbáljátok megváltoztatni egymást


Egy bensőséges kapcsolatban a felek teljes szívvel elfogadják egymást. Nem akarják a másikra ráerőltetni a saját elképzeléseiket, nem szabják meg, hogyan kell gondolkodnia, éreznie és cselekednie a másiknak. Egyszerűen úgy szeretik egymást, ahogy vannak. Ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön, mindkét félnek biztonságban kell éreznie magát, és tudnia kell, hogy a másik elfogadja és megbecsüli. Abban a pillanatban, ahogy képes leszel legyőzni és félretenni az egódat, máris képessé válsz arra is, hogy igazán szeresd és megértsd a partneredet – ez tesz egy kapcsolatot bensőségessé és tartóssá!

2. Erősítitek egymást az életben

Egy bensőséges kapcsolat menedéket nyújt az élet legnagyobb viharaiban is. Ha te is így érzed, akkor az a dolgod, hogy az amúgy is csodálatos érzelmi életedhez csak és kizárólag értékes dolgokat adj hozzá, nem pedig lehúzd azt. Egy spirituális intim kapcsolatban mindkét fél jól érzi magát, élvezi annak minden percét, és csak pozitív dolgokat adnak a másiknak. Arról nem beszélve, hogy a célok közösek, a feladatok elvégzése és a problémák leküzdése pedig szintén együtt történik. Egy ilyen kapcsolatban a felek arra törekszenek, hogy egymást mindenben erősítsék, közösen tanulják meg az élet nagy leckéit, és egymás jobbá tételén is közösen dolgoznak.

3. Egyforma életszemlélet

Egy spirituálisan bensőséges kapcsolatban a felek egyfajta egységes szempont szerint gondolkoznak – például közös elképzeléseik vannak a jövőről, a gyermeknevelésről, az étkezésről, a munkáról, a szórakozásról, stb. Ez persze nem azt jelenti, hogy az égvilágon mindenben egyetértetek, de ha valamiben nem egyezik a véleményetek, akkor leültök, és megbeszélitek azt, és erre soha nem sajnáljátok az időt és energiát. Ha ezt egyszer megérted, abszolút biztonságban és kényelemben érezheted magad a párkapcsolatodban…

Egy spirituálisan bensőséges kapcsolat árulkodó jelei

4. Képesek vagytok a mély és tartalmas beszélgetésekre

Megesik bizony, hogy a kapcsolat elejét jellemző izgalom, újdonság és színesség az évek múlásával elhalványul. Ám ha mentálisan és az érzelmekre hagyatkozva építed fel a kapcsolatot, nem csak a fizikai szinten, akkor soha sem érzed majd úgy, hogy megfáradtatok. Ha nem csupán egymás alapszintű vágyainak kielégítésére törekedtek, akkor tudjátok majd igazán értékelni egymás gondolatait és érzéseit, nem beszélve arról, hogy képesek lesztek aktívan odafigyelni egymásra, megszakítás nélkül. Ez magában foglalja azt is, hogy megosztjátok egymással akár a legelvontabb, legtitkosabb gondolataitokat, vágyaitokat is, és úgy érzitek, hogy akár egy egész éjszakát átbeszélgetnétek. A beszélgetések alatt születnek egyébként a legjobb ötletek is.

5. Nem azért éltek kapcsolatban, hogy megmentsétek a másikat

A legfontosabb, hogy tudatosítsd magadban, magabiztos, önálló személyiség vagy, és képes vagy boldogulni az életben anélkül is, hogy valaki melletted lenne. Egyszerűen örülj annak, hogy van egy szerető társad, és tudd, hogy fontos szerepet játszotok egymás életében, de ne tőle várd, hogy megmenti az egyébként silány életedet. Ha így teszel, rá fogsz jönni, hogy régen, amikor még képtelen voltál felszabadítani magad az egó nyomása alól, teljesen másképpen néztél a kapcsolatra, mint most.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: