Vannak időszakok, amikor gyakrabban találkozunk egy-egy számmal. Például: az óránkra nézve mindig ugyanazokat a számokat látjuk, rendszeresen ugyanolyan értékű pénzérme hullik ki a tárcánkból, a boltban folyton két ember áll előttünk a sorban vagy a bankban ugyanazt a hívószámot húzzuk ki sorozatosan. Nincsenek véletlenek. Mit üzennek a visszatérő számok?/ Az életünkben gyakran felbukkanó számok üzenetei ~ számmisztika, ezotéria, fényörvény, számok, számok jelentései,

Az életünkben gyakran felbukkanó számok üzenetei
Vannak időszakok, amikor gyakrabban találkozunk egy-egy számmal. Például: az óránkra nézve mindig ugyanazokat a számokat látjuk, rendszeresen ugyanolyan értékű pénzérme hullik ki a tárcánkból, a boltban folyton két ember áll előttünk a sorban vagy a bankban ugyanazt a hívószámot húzzuk ki sorozatosan. Nincsenek véletlenek. Mit üzennek a visszatérő számok?

Ha nem egyjegyű szám ismétlődik az életedben, hanem többjegyű vagy egy számsor, akkor a számjegyeit add össze egyesével és keresd meg az eredményül kapott szám jelentését. Ezen kívül olvasd el a számsor minden egyes számának jelentését is. Hallgass a belső hangra az üzenet megfejtésekor!

1
Az újrakezdés száma. Arra hívhatja fel a figyelmedet, hogy ideje változtatnod az életeden. Ne félj belevágni egy új vállalkozásba, vagy ingatlan vásárlásába, de mindenképpen nézd meg alaposan, hogy ezt kivel teszed. Annak érdekében, hogy ne alakuljanak ki nálad a stressz okozta betegségek (pl.: gyomorfekély, szívpanaszok, hajhullás), vegyél vissza kissé a maximalizmusodból. Ne akarj minden pillanatban tökéletes lenni se önmagaddal, se a környezeteddel. Bátrabban mutasd ki az érzelmeidet a párkapcsolatodban, meglátod, ha kitárulkozóbbá válsz a kedveseddel, annak meglesz a pozitív gyümölcse.

2
Az érzelmek, a párkapcsolat száma. Arra hívhatja fel a figyelmedet, hogy az otthonteremtésre, a családodra, a párkapcsolatodra jobban kell figyelned. Lehetséges, hogy nem vagy elég elfogadó és befogadó, mindent hirtelen felindulásból teszel és fejjel mégy a falnak. Fontos lenne a megérzéseidre és másokra is odafigyelni. Segíts másokon, legyél alázatosabb, ne hanyagold el a családod! Szervezz több családi programot.

3
A kommunikáció, a szórakoztatás, a jókedv száma. Lehetséges, hogy egy kihívás, csapatmunka vár rád, amiben biztos, hogy jó leszel. Oszd meg másokkal a sikereidet és boldogabb leszel. Ne csak a külvilágra figyelj, hallgass a belső hangodra! Mutasd ki az igazi emberi érzéseidet, örülj mindennek felszabadultan. Talán túl komoly és merev vagy, keresd meg magadban a belső gyermeket.

4
A felelősség, a precizitás, a megbízhatóság száma. Valószínűleg sok munkád lesz az elkövetkezendő időben, mely anyagi biztonságot fog nyújtani. Nagyon fontos, hogy a sok munka ne menjen az egészséged rovására, törődj többet a testeddel, étkezz egészségesebben és sportolj, ha időd megengedi.

5
Az optimizmus, a népszerűség száma. Valószínűleg siker vár rád, esetleg külföldi út, külhoni ismertség. Sok változás következik, de ne félj tőlük, ezek visznek előre. Figyelj oda a külsődre, az eleganciára, legyél megnyerő és természetes. A humorérzék minden élethelyzetben nagyon fontos. Az emberi kapcsolatokat ne áldozd fel a siker oltárán, minden sikeres ember mögé kell egy megbízható és odaadó társ. A társad megtartásához fontos, hogy figyelj rá és mutasd ki az érzéseidet.

6
A család, az érzelmek száma. A családodra több energiát kell fordítanod. Éreztetned kell a szeretteiddel, hogy fontosak neked, ezért szervezzetek minél több közös programot. A munkád ne menjen a magánéleted rovására. Az otthonodat kicsit átrendezheted, megváltoztathatod. A változások hatására a hangulatod is pozitívabb irányt fog venni. Ne csak megfigyelője, hanem résztvevője legyél a saját életednek!

7
A céltudatosság, a tanulás és tudás száma. Érdemes lenne magadban elmerülni, ráébredni, hogy ki vagy és mit szeretnél. Ne forgácsolódj szét, összpontosíts a céljaidra. A siker kulcsa a tudatosság és a kitartás. Lehetséges, hogy érdemes lenne belevágnod egy tanfolyamba.

8
A karrier, a kitartás száma. Egy jó lehetőség, előrelépés kapujában állsz. Ne félj a változásoktól, merj bátran belevágni valami újba vagy régóta áhított üzleti lehetőségbe. Arra azonban figyelj, hogy racionálisan mérlegelj, ne csak a lendület és az érzelmeid vigyenek. A siker könnyen megrészegíthet, vigyázz, ne legyél nagyképű. A sikeres embereket gyakran kihasználják, jól nézd meg, kivel társulsz.

9

A szellemiség, a spiritualitás, a tökéletességre törekvés száma. Ne csak a külcsínre figyelj, nem csak az fontos, mit mondanak rólad mások. Dolgozz önmagadon, törődj a lelki épüléseddel. Szeresd önmagad és fogadj el másokat!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


lelekpalya.hu
Share To:

Post A Comment: