1990-ben egy különös fajta kék követ fedezett fel Angelo Pitoni geológus és archeológus az egyik Nyugat-Afrikában, konkrétan Sierra Leonéban folytatott ásatása során. Egy rejtélyes kő, amit egy ismeretlen, magasan fejlett civilizáció készített hajdanán./ A rejtélyes kék kő ~ fényörvény, rejtélyek, titkok, kristályok, kristálygyógyászat, ásványok, kék kő, égi kő,

A rejtélyes kék kő
1990-ben egy különös fajta kék követ fedezett fel Angelo Pitoni geológus és archeológus az egyik Nyugat-Afrikában, konkrétan Sierra Leonéban folytatott ásatása során. Egy rejtélyes kő, amit egy ismeretlen, magasan fejlett civilizáció készített hajdanán.

Elküldte a rejtélyes követ bevizsgálásra több külföldi laboratóriumba is. A teszteket a Genfi, a Római, az Utrechti, a Tokiói, és a németországi Freibergi Egyetemen végezték el. Mindegyik szakértő ugyanazt mondta: a kék kő nem létezik, mivel semmilyen ezen a bolygón ténylegesen létező, ismert kőzetfajtára sem hasonlít.

Ebből kifolyólag bizonyára mesterséges kő. Azóta  a fehér vénákkal erezett kék követ csak „égi kőnek” vagy az „égből származó kőnek” hívják.

Ami az összetételét illeti, több mint 77%  oxigént tartalmaz, valamint nyomokban szén, szilícium, kálcium, és nátrium található benne.
Összetétele az égi követ a betonhoz vagy a műmárványhoz teszi hasonlatossá, s úgy tűnik, hogy mesterségesen színezett.

A környékbeli bennszülöttek ott, ahol a követ megtalálták, már tudtak a létezéséről, mivel ez a kőszerű lelet szokott előbukkanni akkor, amikor a földbe lyukakat ásnak.
Egy másik, az égi kőhöz kapcsolódó rejtély, hogy ez a lelet mindig a legalább 14000 évvel ezelőtti talajrétegekben található. A követ minden bizonnyal egy régen letűnt, ismeretlen, fejlett civilizáció készítette.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


boldognapot.hu
Share To:

Post A Comment: