Rejtélyes, magányos, villámokat szóró felhő jelent meg Thaiföld felett (VIDEÓ) - Fényörvény

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. július 2., kedd

Rejtélyes, magányos, villámokat szóró felhő jelent meg Thaiföld felett (VIDEÓ)

Rejtélyes, magányos, villámokat szóró felhő jelent meg Thaiföld felett (VIDEÓ)
A turisták szájtátva bámulták a különös felhőt, ami thaiföldi Phuket felett jelent meg. Olyan döbbenetes volt a látvány, hogy mindenki szó nélkül figyelte, vagy éppen fotózott, videózott.
Egy katasztrófafilmben is megállta volna a helyét az a különös jelenet, amelyet videózott thaiföldi nyaralása alatt Darren Blakeley az új-zélandi fitneszguru. 2019 április 22-én alkonyat után bizarr, vörös fényben ragyogó felhő bukkant fel a közkedvelt nyaralóhely felett. Az ég teljesen tiszta volt, eltekintve a hatalmas, magányos felhőtől. Ez szúrt szemet a sportembernek is, de a többi turista is felfigyelt rá.

A kíváncsiságot akkor váltotta fel a megdöbbenés, amikor a kósza felhő belsejében elkezdtek villámok csapkodni. A járókelők megálltak, mindenki úgy nézett az égre, mintha csak moziban lennének.
Rejtélyes, magányos, villámokat szóró felhő jelent meg Thaiföld felett (VIDEÓ)

Az új-zélandi, de jelenleg Szingapúrban élő online fitneszguru Darren azt mondta:
„Elkezdtem filmezni, mert emlékszem arra, hogy őrült érdekesnek tűnt a dolog, és soha nem láttam még semmi hasonlót… Ez volt az egyetlen felhő az égen abban az időben, és nagyon gyorsan mozgott.”

Később visszanézte a felvételét, és furcsa, apró fénypontokat fedezett fel rajta, amelyek, mintha a felhő körül repkedtek volna.
„Azt hiszem, az égen levő dolgok UFO-k. Mindenkit lenyűgözte azt, amit láttak, senki sem beszélt – csak megrémültek.”
Természetesen az apró fénypontok, amelyek a felvételen látszódnak, nem UFO-k, hanem a közelben lévő járművek reflektorainak visszaverődései a kamera lencséin. Ettől függetlenül lehet köze az idegeneknek a magányosan villámló felhőhöz, hiszen köztudott, hogy előszeretettel használnak felhőket álcázásul, mivel így az sem tűnik fel senkinek, hogy elektromos kisülések közepette érkeznek a rejtett féregjáratokon az űrhajóik.
A kísérteties felvételen jól látható, hogy a járókelők tátott szájjal álltak és a magányos, villámokat szóró felhőt bámulták, az egyébként tiszta égbolton.

Rejtélyes, magányos, villámokat szóró felhő jelent meg Thaiföld felett
http://www.fenyorveny.hu/2019/07/rejtelyes-maganyos-villamokat-szoro-felho-jelent-meg-thaifold-felett.html ➡https://hu.pinterest.com/fenyorvenymagazin/ ➡https://www.instagram.com/fenyorvenymagazin/ #fényörvény #rejtélyek #titkok #UFO #álca #villámok #felhők
Közzétette: Fényörvény - A világ, és ami a fátyol mögött van – 2019. július 2., kedd
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!napiufo