Döbbenetes jelenetek játszódtak le a kaliforniai partok közelében, ahol hirtelen rengeteg delfin bukkant fel. Bár a delfinek gyakorta járnak csapatban, ritka, hogy ennyien keljenek egyszerre útra. Az is kérdés, hova igyekeztek ennyire./ Hadseregnyi delfin tűnt fel Kaliforniánál, mintha menekülnének valami elől /VIDEÓ/ ~ külföld, fényörvény, rejtélyek, titkok, természet, világ, érdekességek,


Hadseregnyi delfin tűnt fel Kaliforniánál, mintha menekülnének valami elől /VIDEÓ/
Döbbenetes jelenetek játszódtak le a kaliforniai partok közelében, ahol hirtelen rengeteg delfin bukkant fel.
Egy óriási delfincsapatot videóztak le Kalifornia partjainál kedden, de a felvételek csak most, szerdán kezdtek el terjedni a közösségi médiában.
A jelenség főként azért érdekes, mert a szokásosnál jóval több, az ABC News szerint több mint 100 delfin szelte a habokat. Nézni is elképesztő:
Bár a delfinek gyakorta járnak csapatban, ritka, hogy ennyien keljenek egyszerre útra. Az is kérdés, hova igyekeztek ennyire.
 
A YouTube-on megjelent felvétel alatti kommentek közt többen azt írták, olyan, mintha az állatok menekülnének valami elől.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


hvg.hu
Share To:

Post A Comment: