Rövid teremtő kapcsolattal például meggyorsíthatjuk testünk méregtelenítési folyamatait. Álljunk egyenesen, nyakunk és vállunk legyen laza. Kétszer-háromszor erőteljesen lélegezzünk ki és lágyan be, szemünket hunyjuk le. és mélyedjünk magunkba./ Gyógyítás teremtő kapcsolattal - például méregtelenítés ~ fényörvény, spiritualitás, spirituális gyakorlatok, orosz gyógymódok, gyógyítás, teremtő erő,

Gyógyítás teremtő kapcsolattal - például méregtelenítés
Rövid teremtő kapcsolattal például meggyorsíthatjuk testünk méregtelenítési folyamatait. Álljunk egyenesen, nyakunk és vállunk legyen laza. Kétszer-háromszor erőteljesen lélegezzünk ki és lágyan be, szemünket hunyjuk le. és mélyedjünk magunkba.
Bal kezünket tegyük a 7 centiméterrel a jobb mellbimbó alatt található méregtelenítő pontra. Másik kezünket tartsuk a máj föle, a jobb oldali bordaív alatt. Így alkalmazzuk 10-20 másodpercen keresztül a rövid teremtő érintést. Tudatunk közben legyen teljesen üres. Próbáljunk meg ez idő alatt nem gondolni semmire.
Ha nehezünkre esik semmire sem gondolni, imádkozhatunk is magunkban, vagy elképzelhetjük, hogy kezünket fekvő nyolcas alakban illesztjük össze. Ez esetben ügyeljünk a nyolcas áramlási irányára. Ne engedjük egyik kezünkből a másikba folyni az energiát.
Eresszük le karunkat, és a regenerálódás ideje alatt 2-3 percig álljunk nyugodtan.

A terapeuta munkája során különös dolog történik: abban a pillanatban, amikor a gyógyító kapcsolatba lép betegével a lélek terében (Magyarázatképpen: a lélek tere az a belső tér, ahol valóban békességre lelhetünk, megnyugodhatunk), a két személy eggyé olvad. Az én és a te egyetlen egységgé válik. Ebben az állapotban a gyógyító figyelme egyedül a két keze közötti térre irányul. Ha sikerül semmi másra nem gondolnia, és csak a két keze közötti térre figyelnie, homloka vagy koponyája közepén „szivacsos" érzést vagy nyomást fog érezni. Ezt az érzést jelzésnek veheti: sikerült teremtő kapcsolatot létrehoznia.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Titkos orosz gyógymódok
Share To:

Post A Comment: