Ahhoz, hogy megtaláljuk az igazi szerelmet, először igaz barátra kell lelnünk! Szeretni azt jelenti, hogy nem egymásra nézünk, hanem együtt nézünk azonos irányba! Ahhoz, hogy igazán szeressünk valakit, azért kell szeretnünk Őt, aki, nem azért, ahogy kinéz! / Az Igaz Szeretet negyedik titka: a barátság ereje ~ boldogság, hála, hírek, spiritualitás, szeretet, szeretet könyve, fényörvény, barátság, szerelem,

Az Igaz Szeretet negyedik titka: a barátság ereje
Ahhoz, hogy megtaláljuk az igazi szerelmet, először igaz barátra kell lelnünk! Szeretni azt jelenti, hogy nem egymásra nézünk, hanem együtt nézünk azonos irányba! Ahhoz, hogy igazán szeressünk valakit, azért kell szeretnünk Őt, aki, nem azért, ahogy kinéz! A barátság - táptalaj, ahol a szerelem életre kelhet. Ha szerelmet akarsz vinni egy kapcsolatba, akkor először barátságot kell vinni bele.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


A szeretet könyve
Share To:

Post A Comment: