Megragadva érzed magad, mert felnőve azt tanultad, ahhoz, hogy szeretve légy, jónak kell lenned. De ahhoz hogy jó legyél, alázatosnak és méltatlannak kell lenned. Azonban az univerzális törvény ki mondja, annak érdekében, hogy szeretetet kapj, méltónak kell érezned magad. Tehát a tudatalattid azt hiszi, hogy próbálod meggyőzni arról, hogy a szeretetért rossznak kell lenned. / Ahogy a szeretet valójában működik - és amit a szüleid tanítottak ~ fényörvény, Teal Swan, tanítások, spiritualitás, idézetek, spirituális idézetek, spirituális tanítások, szeretet

Ahogy a szeretet valójában működik - és amit a szüleid tanítottak
Megragadva érzed magad, mert felnőve azt tanultad, ahhoz, hogy szeretve légy, jónak kell lenned. De ahhoz hogy jó legyél, alázatosnak és méltatlannak kell lenned. Azonban az univerzális törvény ki mondja, annak érdekében, hogy szeretetet kapj, méltónak kell érezned magad. Tehát a tudatalattid azt hiszi, hogy próbálod meggyőzni arról, hogy a szeretetért rossznak kell lenned. De közben tudja, hogy ha rossz vagy, akkor nem vagy szerethető. Tehát patthelyzet van aközött, ahogy a szeretet valójában működik és aközött, amit a szüleid tanítottak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Teal Swan
Share To:

Post A Comment: