hírek,Azt mondják, hogy az állatok képesek látni a szellemeket. Az még rendben is volna, de általuk mi hogyan tudhatjuk meg, hogy éppen egy szellem garázdálkodik otthonunkban vagy a környékünkön? Figyeld meg ezt a 4 jelet az állatodon, és ha tapasztalod valamelyiket, vagy akár többet, akkor jó eséllyel egy szellemmel szemez! / 4 jel, hogy a házi kedvenced látja a szellemeket! ~ fényörvény, ezotéria, szellemek, lelkek, állatok, érdekességek, másvilág,

4 jel, hogy a házi kedvenced látja a szellemeket!
Azt mondják, hogy az állatok képesek látni a szellemeket. Az még rendben is volna, de általuk mi hogyan tudhatjuk meg, hogy éppen egy szellem garázdálkodik otthonunkban vagy a környékünkön? Figyeld meg ezt a 4 jelet az állatodon, és ha tapasztalod valamelyiket, vagy akár többet, akkor jó eséllyel egy szellemmel szemez!

1. Egy helyben ül és meredten bámul


Ilyen esetben már szinte biztos volt részed! Kedvenced ült egy helyben és meredten bámult egy pontra. Hiába szóltál neki, nem reagált, de ha megfigyelted, láthattad, hogy a tekintetével esetleg valami mozgást követett, vagy kutya esetén bevágta az „érdeklődő” fejet. Igen, lehet, hogy te nem láttad az okot, amit figyelt, de ilyenkor nagy valószínűleg a szellemet figyelte, illetve kommunikált vele, mert ahogy minket, úgy természetesen a holtakat is megértik.

2. Morog vagy fúj

Amikor minden ok nélkül elkezd morogni a kutyád, vagy a cicád fújni, és nem is te bosszantottad fel, de még csak nem is láttad azt, hogy más tette volna, és mégis, akkor bizonyára egy olyan szellem van ott, aki nem tetszik neki. Általában a rossz és negatív jellegű szellemekre szoktak így reagálni. Ezzel a magatartással próbálják elüldözni, illetve megvédeni téged.


3. Mint aki meg van őrülve…

Volt már úgy, hogy olyan volt az állatkád, mint, aki megőrült? Fel és alá rohangált, mint akinek felhúzták az órarugóját? Netán össze-vissza ugatott, nyávogott, vagy bármilyen más jellegzetes hangot adott ki? És tényleg, látszólag minden ok nélkül? Ekkor egy olyan szellemet szoktak jelezni, aki tele van energiával, rendkívül erős, sőt, aki félelmet ébreszt bennük az erejével.
Vagy a kifejezetten pozitív, állatbarát, vagy gyerekszellemeknél az szokott történni, hogy játszani akarnak velük. Illetve ha azt látod, hogy a levegőbe ugrál vagy odaviszi a semmihez a botját, játékát, akkor talált magának egy láthatatlan játszópajtást.

4. Elbújik és elő sem akar jönni

Van, hogy egy szellem annyira erős, negatív, és ijesztő, hogy némelyik állat nem bírja elviselni és annyira megijed tőle, hogy elbújik. Különösen, ha az a szellem szánt szándékkal ingereli vagy bántja, mert sajnos ez is megtörténhet. Olyankor nincs az a kedves szó, ami megtudná nyugtatni az állatot - és nem is érdemes, mert sokszor ingerült és agresszív lesz - és csak hosszú órák elmúltával jön elő a helyéről.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

noiportal.hu
Share To:

Post A Comment: