Figyelj a légzésedre, és ezáltal az energia ki- és beáramlására. Próbáld meg elérni a gyökércsakrát, majd áramoltatva juttasd fel a koronacsakráig, mintha a gyökércsakrán keresztül a földből szívnád be, és a koronacsakrán keresztül az égbe fújnád ki a levegőt. (Hasonló gyakorlat, mint a Kundalini, a gyökércsakrában összetekeredve ’alvó’ kígyó felébresztése.)/ Spirituális gyakorlatok: Az energia érzékelése a saját testen belül ~ csakrák, aura, energiák, spiritualitás, spirituális gyakorlatok, gyakorlatok,

Spirituális gyakorlatok: Az energia érzékelése a saját testen belül
Figyelj a légzésedre, és ezáltal az energia ki- és beáramlására. Próbáld meg elérni a gyökércsakrát, majd áramoltatva juttasd fel a koronacsakráig, mintha a gyökércsakrán keresztül a földből szívnád be, és a koronacsakrán keresztül az égbe fújnád ki a levegőt. (Hasonló gyakorlat, mint a Kundalini, a gyökércsakrában összetekeredve ’alvó’ kígyó felébresztése.) Amikor ez már megy, fordítsd egymás felé a két tenyeredet. Figyelj a közöttük létrejövő vonzásra illetve taszításra. Közelítsd egymás felé a
kezeidet, figyeld meg, hogyan változik, sûrûsödik a közöttük lévő energia. Amennyiben nem érzed kellőképpen, dörzsöld össze a két tenyered, vagy nyújtsd ki a karod, tenyérrel lefelé, majd párszor szorítsd ökölbe a kezeidet. A vér áramlása aktivizálja a magasabb síkú energiák áramlását is. Ezután folytasd a gyakorlatot. Tedd egymás mellé a két kezed, tenyérrel felfelé. Gondolatban sûrítsd össze az energiát bennük egy gömbbé, és figyeld meg, milyen változást érzékelsz.
Fizikai mozgással is jelezve dobd fel ezt az energiagömböt egy kicsit, mintha labda lenne, várd meg, hogy visszaessen. A gyakorlat közben figyelj a változásokra, a gömb súlyára, méretére, sûrûségére, a feldobás elõtti és a visszaesés utáni állapotára.
Amikor ez már megy, aktivizáld az energiát a jobb (aktív) kezedben. Indítsd el a testeden belül, folyamatos koncentrációval tartsd fent, hogy ne szóródjon szét, majd vidd át a bal kezedbe. Amikor sikerült, indítsd el innen is, és szintén a testeden belül juttasd el a bal lábadba, végül a jobb lábadba. Egy kicsit bonyolultabb verziója a gyakorlatnak, amikor a jobb kézből a bal lábba, majd onnan a jobb lábba, végül a bal kézbe küldöd az energiát. Amikor megvan, vidd fel az energiát a fejedbe, majd told le a gyökércsakráig. A következő alkalommal kezdd a bal lábnál, vidd fel a jobb kézbe, onnan a bal kézbe, le a jobb lábba. Amikor már ez is sikerül, koncentráld össze a gyökércsakrában, azután told fel a fejbe.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Nayah : A csakrák és az aura
Share To:

Post A Comment: