Pilótaként a levegőből látta a phoenix-i fényeket. A BBC műsorában mondta el a legutóbb A galaxis őrzői 2-ben látott színész, hogy pilótaként ő is tanúskodott egy 1997-es ufóészlelés ügyében. A phoenix-i fények néven ismert jelenséget egyébként több ezren látták, de csak kevesen jelentették a levegőből. Russell akkor éppen a fiával repült egy kisgépen, amelyet ő maga vezetett./ Kurt Russel is szemtanúja volt az 1997-es phoenix-i fényeknek ~ hírek, UFO, rejtélyek, titkok, idegenek, földönkívüliek, UFO észlelés,

Kurt Russell is szemtanúja volt az 1997-es phoenix-i fényeknek
Pilótaként a levegőből látta a phoenix-i fényeket.
A BBC műsorában mondta el a legutóbb A galaxis őrzői 2-ben látott színész, hogy pilótaként ő is tanúskodott egy 1997-es ufóészlelés ügyében.
A phoenix-i fények néven ismert jelenséget egyébként több ezren látták, de csak kevesen jelentették a levegőből. Russell akkor éppen a fiával repült egy kisgépen, amelyet ő maga vezetett.

“Hat fényt láttam a reptér felett, szabályos V-alakzatban”,

mondta a színész a tévéshow-ban. Russell azonnal leadta az észlelést rádión.

Csak sok évvel később botlott bele saját jelentésébe, amikor feleségével, Goldie Hawnnal együtt tévéztek. Az ufóészlelések krónikájában nem tűnt fel addig a neve, csak ismeretlen pilótaként említették.
A rejtélyes phoenix-i fényekre egyébként azóta egy nem túl hihető magyarázattal is szolgált az amerikai légierő.
Állításuk szerint a Russell által jelentett, alakzatban haladó tárgyak A-10-es csatarepülőgépek voltak, míg egy másik, sokak által észlelt fényjelenséget a hőkereső rakéták ellen használt infracsapdák okoztak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


hvg.hu
Share To:

Post A Comment: