A Sárkánykő, a sárkány erejével rendelkezik, a sárkányok bőrének sokszínűségét láthatod ennek a csodás kőnek a felületén. Megelemli a kundalinit, aktiválja a csakrákat, és a kreativitást. Mozgásba hozza a sárkányenergiát, a Föld kundalini energiáját, így segíti a földgyógyítást, és rendet teremt a káoszban. Növeli a termékenységet. / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Sárkánykő (sárkányvérkő / sárkányvér jáspis) ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, kristálygyógyászat, kristályok,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Sárkánykő (sárkányvérkő / sárkányvér jáspis)
Csillajegyek: Bika, Szűz, Bak
Csakra: gyökér csakra.
Eleme: föld
Színe: zöld, barnás, sárgás, szürkés, zöldes pirosas kő
Gyakoriság: ritka
Lelőhely: Ausztrália, Dél-Afrika
Kinézet: Átlátszatlan kétszínű

A Sárkánykő, a sárkány erejével rendelkezik, a sárkányok bőrének sokszínűségét láthatod ennek a csodás kőnek a felületén.
Megelemli a kundalinit, aktiválja a csakrákat, és a kreativitást. Mozgásba hozza a sárkányenergiát, a Föld kundalini energiáját, így segíti a földgyógyítást, és rendet teremt a káoszban. Növeli a termékenységet. Segítségünkre van az előzőélet-gyógyításban, ha a múltban elszenvedett erőszak gátolja a szexuális reakciót. A térdben található kisebb csakrákra téve segíti az összpontosítást, és a segít földeltnek maradnunk.
Nevelő, gondoskodó hatása révén a szétszórt energiáinkat összefogja, összpontosítja és segít egyensúlyba hozni a testi-leki síkot.
Beszélő kőnek is hívják, segíthet kommunikációs problémák esetén.

Gyógyító hatásai: 
Úgy tartják, hogy segít terméketlenség és blokkolt gyökér- vagy szakrális csakrákból eredő problémák esetén. A sárkánykvarc is rendelkezik e képességekkel.

Lelki hatásai: 
- megnyugtató energiákat áraszt, erősíti a gondoskodás érzését
- segít azokban az időkben, amikor nagy a felfordulás az életünkben
- energiáinkat összpontosítja és könyebben megtaláljuk a helyes utat amit követnünk kell
- segít csapatban dolgozni, a csapat részévé válni
- türelemre tanít

Testi hatásai: 
- vérproblémák esetén, valamint a vesék működésére, gyógyulására jó hatással van
- izomgörcsoldó hatása van
- hatása van az izmokra, így izomnövelés során is ajánlott a viselése
- állóképességet fokozza
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Judy Hall: Kristálybiblia 3.
Share To:

Post A Comment: