Ez a ritka és fényhordozó kristály a New Age köve. Az azeztulit nevét az Azez -ről kapta, olyan lényekről, melyek a fény és szeretet fényében járnak. Az azeztulit normálistól eltérő kristályosodású kvarc.Azt tartják róla, magas rezgésű lények ültették bele tudásukat és útmutatásukat azok számára, akik a fényesség útját követik. Az azeztulit nagyon erős spirituális kristály, ami hordozza a tisztánlátás és pszichikus erők ajándékát.A legmagasabb szinten rezgő ásvány, az egyik legjobb választás a gyógyuláshoz, vagy spirituális utazásokhoz a fenakit mellett./ Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Azeztulit ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, kristálygyógyászat, kristályok, azeztulit

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Azeztulit
Színe: színtelen vagy fehér.

Jellegzetességei: Ez a ritka és fényhordozó kristály a New Age köve. Az azeztulit nevét az Azez -ről kapta, olyan lényekről, melyek a fény és szeretet fényében járnak.
Az azeztulit normálistól eltérő kristályosodású kvarc.
Azt tartják róla, magas rezgésű lények ültették bele tudásukat és útmutatásukat azok számára, akik a fényesség útját követik. Az azeztulit nagyon erős spirituális kristály, ami hordozza a tisztánlátás és pszichikus erők ajándékát.
A legmagasabb szinten rezgő ásvány, az egyik legjobb választás a gyógyuláshoz, vagy spirituális utazásokhoz a fenakit mellett.  Spiritualis tulajdonságai megkönnyitik az összehangolódást a Nagy Központi Nap vibrálásával ami a spirituális központja az Univerzumnak.
Megszűntetve a negatívság szokását, előrelendít egy magasabb szintű öntudatba. Gyógyítja elmét, testet és lelket minden szinten az összes csakrára hatva. Az arany azeztulit egy nemrégiben felfedezett variánsa a világos sárga azeztulitnak, melyet a Himalája közelében találtak. Az azeztulit egy fehérkvarckristály és mint ilyen, rendkívül erős energiákkal, vibárciókkal bír, ám ez a kő még többi társa közül is kiemelkedik. Úgy tartják, hogy használói képesek kapcsolatot létesíteni más dimenziókból származó lényekkel. A neve is pontosan egy ilyen csoporttól származik: az azezulitet felhasználóinak sikerült kommunikálniuk az “azez” nevű lényekkel, így róluk nevezték el. Mivel ennyire erős kő, ezért energiáit, egy földöntúli dimenzióból érkező vibrációit sokszor furcsának, esetleg kellemetlennek is érezhetjük, viselőjét viszont boldogsággal, nyugalommal tölti el.

Rendkívül tiszta rezgése az egyik legfinomabb az ásványvilágban, és a legmagasabb frekvenciákkal áll kapcsolatba. A spirituális fejlődés érdekében lehozza a magasabb rezgéseket a földre.
Az azeztulit kiszélesíti a tudatunkat. Ha már készen állunk rá, magasabb szintre tudja emelni a tudatunkat és a rezgéseinket, amelynek emelésével segít abban, hogy pozitív energia kibocsátásával mások javát szolgáljuk. Az azeztulitot sosem kell tisztítani, és mindig fel van töltve energiával.
Óvatosan kell bánnia ezzel a kristállyal annak, aki nem mozog a spirituális világban, vagy a rezgése nem ér el magas frekvenciát. Ebben az esetben ugyanis nagyon magas rezgések közötti eltérés, amely kellemetlen mellékhatásokat okozhat, amíg teljesen nem alkalmazkodunk hozzá. Eleinte inkább más spirituális kristályokat használjunk, például ametrint vagy akvamarint, s csak ezután azeztulitot, ha már ezekhez hozzászoktunk. A váltás előtt feltétlenül oldani kellene a régi kötéseket, valamint érzelmi tisztulást végezni. Az átlátszatlan azeztulitnak kevésbé finomabb a rezgése, ezért lehetőség szerint minél áttetszőbb kristállyal dolgozzunk.

Spirituálisan: Az azeztulit megkönnyíti a meditációt, azonnal tudattalan állapotot idéz elő és védőspirált hoz létre a fizikai test körül. Serkenti a kundalini felfelé haladását a gerincben. A látomás és az inspiráció köve, az azeztulit megnyitja a harmadik szemet, korona és a felsőbb koronacsakrát, összeköttetést teremt a spirituális szintekkel. Segítségével útmutatást kaphatunk a jövővel kapcsolatban. Ezért nagy hasznunkra lehet a fontos döntések meghozatalában.
Az azeztulit aktiválja az emelkedési pontokat a gerinc alján, a hasüreg közepén és az agy középpontjában, hogy még a testen belül, de már magasabb rezgést idéz elő. A harmadik szemre téve segíti a jövőbe látást.

Gyógyhatása: Fizikai szinten ez a kristály jótékonyan hat a rákra, a sejtekkel összefüggő betegségekre és a gyulladásra. A célok feltámasztásával, az akaraterő újjáélesztésével enyhíti a krónikus betegségeket. Az azeztulit gyógyító hatása közül legtöbb a spirituális rezgéssel összefüggésben érvényesül; s elősegíti a csakrák kapcsolódását a magasabb rendű valósághoz, valamint a rezgéscserét.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Judy Hall: Kristálybiblia
gyogyitaskovekkel.hu
Share To:

Post A Comment: