Egy ​ősi amerikai legenda szerint létezik tizenhárom kristálykoponya – átlagos emberi koponya méretű –, mely állítólag képest a beszédre vagy az énekre. A mítosz szerint ezek a koponyák fontos információkat tartalmaznak az emberiség eredetéről küldetéséről és végzetéről; válaszokat a világegyetem legnagyobb rejtélyeire./ Chris Morton-C.L.Thomas: A kristálykoponyak rejtélye ~ ebook, ebook letöltés, életmód ebook letöltés, spirituális könyvek, spirituális könyvek letöltés, ezoterikus ebook letöltés, fényörvény, hírek, pdf könyvek, e-könyvek,

Chris Morton-C.L.Thomas: A kristálykoponyak rejtélye
Egy ​ősi amerikai legenda szerint létezik tizenhárom kristálykoponya – átlagos emberi koponya méretű –, mely állítólag képest a beszédre vagy az énekre. A mítosz szerint ezek a koponyák fontos információkat tartalmaznak az emberiség eredetéről küldetéséről és végzetéről; válaszokat a világegyetem legnagyobb rejtélyeire. A legenda elmondja, hogy egy napon mind a tizenhárom kristálykoponyát újra felfedezik és egybegyűjtik, így azok tudása hozzáférhetővé válik; ehhez azonban az emberi fajnak el kell érnie egy olyan fejlettségi fokot, hogy ne élhessen vissza ezzel a tudással.

Amikor a szerzők először hallották ezt a legendát, érdekes mesének tartották, egészen addig, míg meg nem tudják, hogy egy maja régészeti feltáráson felszínre hoztak egy valódi kristálykoponyát. Azóta több más kristálykoponya is napvilágra került. Valamennyiüknek rejtélyes az eredete, és valamennyiüket paranormális tevékenységekről és hihetetlen szellemi vagy gyógyító hatalmakról szóló történetek lengik körül.

Miután képtelen voltak egyértelmű magyarázatot kapni ezekre a jelenségekre, a szerzők nekiláttak, hogy maguk keressék meg a választ. Találkoztak médiumokkal, ufóvadászokkal, tudósokkal, régészekkel, misztikusokkal és törzsi varázslókkal; útjuk elvezetett egy távoli, pálmafákkal tarkított szigettől a londoni British Museumig; a Hewlett-Packard kristálytani laboratóriumaitól Kanada hideg tájaira; az Egyesült Államok sivatagjaitól Mexikó, Guatemala és Belize gőzölgő trópusi esőerőjéig.

Az őslakos amerikai indián vének szent találkozóján megtanulhatták a koponyák ősi bölcseletét, melyet ezredévek óta titokban tartottak a Nyugat előtt. Izgalmas felfedezéseket tettek bolygónk és az emberi faj valódi őstörténetével kapcsolatban, és riasztó jövendöléseket hallottak a Föld közeljövőbe bekövetkező pusztulásáról. Ráébredtek azokra a kihívásokra, melyek napjainkban az emberiségre várnak, és úgy döntöttek, terjeszteni fogják a kristálykoponya létfontosságú üzenetét, mielőtt még túl késő lenne számunkra. Rendkívüli felfedezéseik története ez a könyv.
LETÖLTÉS
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: