Akiane Kramarik hatalmas tehetséggel megáldott lány, aki mesterfestőket megszégyenítő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket már egészen kiskora óta. Nem erőltették rá szülei a festést, nem akartak csodagyereket faragni belőle szülei. Mégis az lett. Neki belülről jön az érzés, és mikor festeni kezd, átszellemül, spirituális hatás alá kerül.

Akiane 1994 nyarán született az Egyesült Államok-béli Illinois államban. Édesanyja Litván származású, édesapja amerikai, bár a Kramarik családnév utal rá, hogy ő is Európa egy keletibb országából került a tengerentúlra. Akiane angolul, litvánul, oroszul folyékonyan tud és ismeri a jelbeszédet is. A fiatal lány a tehetségére is úgy gondol mint valami Isteni ajándékra. Élete egyik céljának tekinti azt, hogy segítsen a világ szegény gyerekein. Arra a kérdésre, hogy szerinte mi a legjobb ajándék, nagyon egyszerű választ ad: a szeretet.

8 évesen festett képe  / A béke hercege

Ez az elképzelés egyébként művészetén is erősen érezhető, alkotásainak nagyrésze vallásos hatású, a legtöbb kép paradicsomi tájat, édeni állapotokat és alakokat ábrázol. Kétévnyi rajzolás után kezdett festeni, hat évesen már olyan gyönyörű képeket készített, amelyeket bármelyik neves galéria szívesen kiállítana.

8 évesen festett képe / Planted eyes


Reggelente négy órakor kel, elmondása szerint akkor még nyugodt, csendes a ház és olyankor könnyebben megy a festés. Naponta átlagosan négy órát tölt el festéssel, közben imádkozik.

9 évesen festett képe / Father forgive them

9 évesen festett képe / Journey


9 évesen festett képe /  Found


11 évesen festett képe /  On my knees


12 évesen festett képe /  Returning home

13 évesen festett képe /  Wonder

15 évesen festett képe /  The First


17 évesen festett képe /  Wonder

Legutóbbi munkája /  Light

Legutóbbi munkája /  Jézus

Mivel jellemző módon elhíresztelték róla, hogy csaló és a bemutatott képeket nem is ő alkotta, közzétettek néhány videót Akiane youtube csatornáján, amin Akiane munkája az első ecsetvonásától az utolsó pöttyintésig minden rögzítve van, ezzel bebizonyítva tehetségét a kétkedők számára.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra!
Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


erdekesvilag.hu

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: