Akiane Kramarik hatalmas tehetséggel megáldott lány, aki mesterfestőket megszégyenítő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket már egészen kiskora óta. Nem erőltették rá szülei a festést, nem akartak csodagyereket faragni belőle szülei. Mégis az lett. Neki belülről jön az érzés, és mikor festeni kezd, átszellemül, spirituális hatás alá kerül. / Akiane Kramarik a festő csodalány ~ érdekes világ, érdekességek, fényörvény, hírek, spiritualitás, videók, képek, művészet, festészet, csodák, Jézus, szeretet,

Akiane Kramarik hatalmas tehetséggel megáldott lány, aki mesterfestőket megszégyenítő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket már egészen kiskora óta. Nem erőltették rá szülei a festést, nem akartak csodagyereket faragni belőle szülei. Mégis az lett. Neki belülről jön az érzés, és mikor festeni kezd, átszellemül, spirituális hatás alá kerül.

Akiane 1994 nyarán született az Egyesült Államok-béli Illinois államban. Édesanyja Litván származású, édesapja amerikai, bár a Kramarik családnév utal rá, hogy ő is Európa egy keletibb országából került a tengerentúlra. Akiane angolul, litvánul, oroszul folyékonyan tud és ismeri a jelbeszédet is. A fiatal lány a tehetségére is úgy gondol mint valami Isteni ajándékra. Élete egyik céljának tekinti azt, hogy segítsen a világ szegény gyerekein. Arra a kérdésre, hogy szerinte mi a legjobb ajándék, nagyon egyszerű választ ad: a szeretet.

8 évesen festett képe  / A béke hercege

Ez az elképzelés egyébként művészetén is erősen érezhető, alkotásainak nagyrésze vallásos hatású, a legtöbb kép paradicsomi tájat, édeni állapotokat és alakokat ábrázol. Kétévnyi rajzolás után kezdett festeni, hat évesen már olyan gyönyörű képeket készített, amelyeket bármelyik neves galéria szívesen kiállítana.

8 évesen festett képe / Planted eyes


Reggelente négy órakor kel, elmondása szerint akkor még nyugodt, csendes a ház és olyankor könnyebben megy a festés. Naponta átlagosan négy órát tölt el festéssel, közben imádkozik.

9 évesen festett képe / Father forgive them

9 évesen festett képe / Journey


9 évesen festett képe /  Found


11 évesen festett képe /  On my knees


12 évesen festett képe /  Returning home

13 évesen festett képe /  Wonder

15 évesen festett képe /  The First


17 évesen festett képe /  Wonder

Legutóbbi munkája /  Light

Legutóbbi munkája /  Jézus

Mivel jellemző módon elhíresztelték róla, hogy csaló és a bemutatott képeket nem is ő alkotta, közzétettek néhány videót Akiane youtube csatornáján, amin Akiane munkája az első ecsetvonásától az utolsó pöttyintésig minden rögzítve van, ezzel bebizonyítva tehetségét a kétkedők számára.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


erdekesvilag.hu

Share To:

Post A Comment: