Mack Phillips legfiatalabb lányát elrabolták és feltételezhetően meg is ölték. A férfi mély depresszióba esik a családi tragédia után. Ebben a válságos állapotban kap egy titokzatos levelet, amelyben arra kérik, hogy minél előbb utazzon az oregoni pusztába, egy elhagyatott kunyhóhoz (A viskóhoz). Itt találkozik három rejtélyes idegennel, akik közül kiderül, hogy az egyikük maga Isten. A találkozó örökre megváltoztatja Mack életét./ A viskó (teljes film) ~ fényörvény, filmek, hírek, hit, ingyen filmek, online filmek, spirituális filmek, teljes filmek,

A viskó (teljes film)
Mack Phillips legfiatalabb lányát elrabolták és feltételezhetően meg is ölték. A férfi mély depresszióba esik a családi tragédia után. Ebben a válságos állapotban kap egy titokzatos levelet, amelyben arra kérik, hogy minél előbb utazzon az oregoni pusztába, egy elhagyatott kunyhóhoz (A viskóhoz). Itt találkozik három rejtélyes idegennel, akik közül kiderül, hogy az egyikük maga Isten. A találkozó örökre megváltoztatja Mack életét.
A telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára.
William P. Young megrázó regénye az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere, rövid idő alatt 8 millió példányban fogyott el!

Szereplők:
Sam Worthington
Octavia L. Spencer
Radha Mitchell
Tim McGraw
Graham Greene
Ryan Robbins
Megan Charpentier
Emily Holmes
Jordyn Ashley Olson
Gage Munroe
Derek Hamilton
Amélie Eve
Avraham Aviv Alush
Sumire Matsubara
Kathryn Kirkpatrick

 Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!!

Share To:

Post A Comment: