Amikor megszülettünk, nem adtak elménkhez használati utasítást. Valóságunkat gondolataink, figyelmünk által teremtettük meg - és teremtjük meg. / Az összpontosítás hatalma ~ spiritualitás, összpontosítás, teremtő erő, teremtés, valóság, fényörvény,

Az összpontosítás hatalma
Amikor megszülettünk, nem adtak elménkhez használati utasítást. Valóságunkat gondolataink, figyelmünk által teremtettük meg - és teremtjük meg.

Amire összpontosítod figyelmed, azt fogod vonzani. Ha 100 dologból 1 jó és a többi 99 rossz, ha az 1 jóra koncentrálsz, a többi 99-nek távoznia kell életedből.

Ha 100 dologból 99 jó és 1 rossz és te erre az egyetlen rosszra összpontosítasz, akkor a többi 99 is el fog romlani. Ilyen az összpontosítás hatalma.

Használd tehát a fókuszálás erejét és nézd a Forrásenergián keresztül a világra! Ha így teszel, akkor olyan embereket fogsz bevonzani, akik rezonálnak vágyaiddal és akik bosszantanak, el fognak tűnni.

Nem tarthatod meg életedben a kellemetlen dolgokat, ha kellemes dolgokat vársz el. Nem vonzhatsz életedbe kellemes dolgokat, ha valami kellemetlenre összpontosítasz. Ilyen egyszerű. Hangold magad arra, amire vágysz és meg fogod tapasztalni, hogy az Univerzum milyen együttműködő lesz!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Dr. Robert Anthony
Share To:

Post A Comment: