Jose Silva mindig azt mondta: "Nem a problémák okozzák a stresszt. A problémához való hozzáállásod okozza a stresszt. A stressz okát ismerve egyszerűbb kezelni azt, mert így a megfelelő kérdést tehetjük fel. Nem az a kérdés ugyanis, hogy hogyan szabadulhatok meg a stressztől, hanem, hogy hogyan változtathatom meg a munkával, eseményekkel, csalódásokkal, félelmekkel és embertársaimmal kapcsolatos hozzáállásom?" / A boldogság 5 szabálya ~ Jose Silva, agykontroll, boldogság, spiritualitás, fényörvény, hírek,

A boldogság 5 szabálya
"Agykontrollosok" számára biztosan ismerősen hangzik ez a név, Jose Silva ugyanis a Silva módszer megalkotója. (A módszert Magyarországon Agykontroll tanfolyamokon tanítják.)

Jose Silva mindig azt mondta: "Nem a problémák okozzák a stresszt. A problémához való hozzáállásod okozza a stresszt. A stressz okát ismerve egyszerűbb kezelni azt, mert így a megfelelő kérdést tehetjük fel. Nem az a kérdés ugyanis, hogy hogyan szabadulhatok meg a stressztől, hanem, hogy hogyan változtathatom meg a munkával, eseményekkel, csalódásokkal, félelmekkel és embertársaimmal kapcsolatos hozzáállásom?"

Ebben az új évben, amikor álmaid elérése felé tartasz, gondolj mindig erre, valahányszor stresszes vagy boldogtalan helyzetbe kerülsz!

A boldogság 5 szabálya:


1. Ha szeretsz valamit, akkor élvezd!
2. Ha nem szeretsz valamit, akkor kerüld!
3. Ha nem szeretsz valamit és nem tudod kerülni, akkor változtasd meg!
4. Ha nem tudsz vagy nem akarsz elkerülni vagy megváltoztatni valamit,
    amit nem szeretsz, akkor fogadd el!
5. Úgy tudsz valamit elfogadni, ha megváltoztatod a vele kapcsolatos
    érzékenységedet, hozzáállásod.

Egyszerűnek tűnik? Valóban az, de nehéz helyzetekben mégis sokan megfeledkeznek erről az 5 szabályról.
Ha legközelebb tehát valamilyen boldogtalan vagy ideges helyzetbe kerülsz, nézd át ezt az 5 szabályt és keresd meg, hogy melyiket törted meg!

Hidd el, valóban segíteni fognak a helyzet orvoslásában és hogy újra boldog légy!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
inspiráló üzenetek blog
Share To:

Post A Comment: