Morgan Freeman gyakorlatilag a méhek menedékhelyévé változtatta 50 hektárnyi (124 hold) birtokát Mississippiben, csak hogy a rovarokat megvédje a fajukat veszélyeztető kihalástól. / Morgan Freeman méheket költöztetett birtokára, csak hogy ki ne haljanak ~ fényörvény, tudatosság, környezet, környezetvédelem, állatvédelem, méhek, természet, világ, érdekességek,

Morgan Freeman méheket költöztetett birtokára, hogy ki ne haljanak
Morgan Freeman gyakorlatilag a méhek menedékhelyévé változtatta 50 hektárnyi (124 hold) birtokát Mississippiben, csak hogy a rovarokat megvédje a fajukat veszélyeztető kihalástól.

A 81 éves színész rengeteg méhkaptárat szállíttatott birtokára, emellett levendulatermesztésbe fogott, illetve liliomfákat is ültetett, hogy odacsalogassa a méheket.
A méhészkedésbe egyébként 2014-ben vágott bele, azóta pedig folyamatosan segít a rovaroknak szabadidejében.

Elárulta, hogy soha nem hord méhészsapkát, mikor 26 db kaptárához merészkedik:

Eddig még egyszer sem csíptek meg. Szerintem tudják, hogy nem akarom ellopni a mézüket, egyszerűen csak etetni akarom őket. Úgy vannak vele, "Hé, ne bántsuk ezt a fickót, cukrot és vizet ad nekünk!"


— fogalmazott Freeman, aki elmondta, külön kertésze is van, akinek lelkére kötötte, hogy vigyázzon a méheire.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!24.hu
Share To:

Post A Comment: