A méregtelenítő légzés lényege, hogy elő tudjuk segíteni a megbetegítő, felesleges savak kiürülését, és a bázikus állapot felé terelgetni a szervezetet és a testnedveket. / Légzőgyakorlatok: Méregtelenítő légzés ~ egészség, életmód, fényörvény, hírek, légzéskontroll, légzéstechnika, légzőgyakorlatok, spirituális gyakorlatok, spiritualitás,

Légzőgyakorlatok: Méregtelenítő légzés
A helytelen táplálkozás miatt az ember szervezete elsavasodik. Ennek egyik hatása, hogy az eredetileg, természetes állapotukban lúgos kémhatású testnedveink (vizelet, vér, epefolyadék, nyál stb.) savas kémhatásúvá válnak. Az egészséges állapot visszaállításában nagy szerepet játszik a táplálkozás. Az lenne az optimális, ha a napi étrendnek minimum a 80%-a lúgos kémhatású ételekből lenne összeállítva.

A méregtelenítő légzés lényege, hogy elő tudjuk segíteni a megbetegítő, felesleges savak kiürülését, és a bázikus állapot felé terelgetni a szervezetet és a testnedveket.

A méregtelenítő légzés kivitelezése: egy nagyon mély, alapos belégzés után minél jobban elnyújtott kilégzés. Először lehet, hogy ez a kilégzés csak 20–30 másodpercig fog tartani, de addig kell gyakorolni, amíg a kilégzés 108 másodpercesre nyúlik. Amikor az ember szép lassan az összes levegőt kilélegezte, és úgy érzi, hogy nincs több levegő a tüdejében, akkor a vállakat hátra kell húzni, és még egy kis levegőt kipréselni. Ezt meg kell próbálni kétszer-háromszor is megismételni. Ennél a légzésnél fontos még, hogy a mély, alapos belégzés orron keresztül történjen, a hosszú lassú kilégzés pedig szájon át.

Nagyon jó hatású továbbá fáradékonyság ellen és fejfájás estén. mert a fáradtság mögött gyakran túlsavasodás áll.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
napfenyesgyogykozpont.hu
Share To:

Post A Comment: