Ezt a gyakorlatot, amely meggyőzően bizonyítja,hogy a körülöttünk lévő energiatér egybeolvad fizikai testünkkel, és erőteljes hatással van rá, könnyen el végezhetjük, ha kéznél van egy barátunk. / Aura gyakorlatok: Az aura mozgatása kívülről ~ aura, aura gyakorlatok, aura látás, fényörvény, gyakorlatok, hírek, spirituális gyakorlatok, spiritualitás,

Aura gyakorlatok: Az aura mozgatása kívülről
Ezt a gyakorlatot, amely meggyőzően bizonyítja,hogy a körülöttünk lévő energiatér egybeolvad fizikai testünkkel, és erőteljes hatással van rá, könnyen el végezhetjük, ha kéznél van egy barátunk.
1. A partnerünk álljon nekünk háttal. 
2. Álljunk mögé egy méternyire tőle, kezünket emeljük magunk elé, mintha meg akarnánk őt lökni. (lásd lenti kép!)
3. Karunkat lassan kinyújtva, tegyünk úgy a kezünkkel, mintha láthatatlan falat tolnánk előre.
4. Most húzzuk vissza a karunkat, és vele!
Együtt a láthatatlan falat is.
5. Ismételjük meg az előbbi mozdulatokat. Húzzuk, toljuk előre-hátra. Mozdulataink legyenek lassúak és határozottak.
6. Ezekkel a mozdulatokkal előretoljuk és visszahúzzuk partnerünk auráját, amitől az illető fizikai teste előre és hátra dől. Lökő mozdulatunktól a fizikai test előrelendül, míg a húzó mozdulat hátralendíti.
7. Miután partnerünk háttal áll nekünk, nem láthatja, hogy előre vagy hátra mozdítjuk-e a kezünket, így ez nem befolyásolhatja a mozgását. 
Aura gyakorlatok: Az aura mozgatása kívülről
(2.ponthoz tartozó illusztráció)

8. Néha az előidézett lengő mozgás alig észrevehető, ilyenkor érdemes megfigyelőként egy harmadik
személyt is bevonni a gyakorlatba. Kérjük meg, helyezkedjék el tőlünk 1,5-3 méternyire úgy, hogy profilból lásson minket. A lengő mozgás szemmel látható lesz. 
9. Cseréljük fel a szerepeket, partnerünk mozgassa az auránkat, majd álljunk a megfigyelő személy helyére. Ne felejtsük el, hogy az elején vagyunk annak a folyamatnak, amellyel az emberi testet körülvevő auratér valóságosságát akarjuk bizonyítani. 
10. Olykor nem árt, ha valakit szembe állítunk azzal, akinek az auráját mozgatjuk, hogy elkapja az illetőt, ha netán túlságosan előredőlne. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Ted Andrews: Az aura érzékelése
Share To:

Post A Comment: