Amit tapasztalsz az életben, ahogy jársz, ahogy beszélsz, és ahogyan érzed magad, kihat minden emberi lényre körülötted. 
Kis változtatásokkal magad és mások életét is pozitív irányba terelheted:

1. Keresd az igazságot!

Az igazság szabaddá tesz. Nem számít, hogy hány ember ellenzi az igazság napvilágra kerülését, soha ne hagyd abba a keresését. Az igazság és a bölcsesség csak azoknak adatik meg, akik bátorságot gyűjtenek annak felderítésére. 
2. Hidd el, hogy bármi lehetséges! 

Minden lehetséges, függetlenül a vélt korlátaidtól. Ne állíts fel határokat! Tiszta energia vagy és végtelen lehetőségekkel rendelkezel. Minden lehetséges, csak hidd el!

3. Segíts másokon!

Oszd meg a pénzt, a tudást, a bölcsességet, a gondoskodást, a szeretetet. Aki szolgál másoknak, az boldog ember. Minél többet adsz, annál többet kapsz vissza. 

4. Sugározd a fényt!

Sugározd a fényt azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van a jóságra, szeretetre és együttérzésre. 

5. Legyél hálás!

Értékeld és becsüld meg, amid van. Legyél hálás minden dologért az életedben. 

6. Szeresd, aki vagy!

A változás belülről kezdődik. Lehetetlen, hogy a többi ember elfogadja a benned rejlő szépséget, ha te nem tudod elfogadni saját szépségedet. Szeretni magunkat nem egyszeri esemény. Ez egy végtelen folyamat, ami akkor kezdődik, ha kiteljesülsz a saját magad szeretetében és megbecsülésében. Te egy isteni lény vagy, gyönyörű fénnyel és szeretettel, és ez nem fog megváltozni soha! 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
in5d.com
joportal.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: