Amit tapasztalsz az életben, ahogy jársz, ahogy beszélsz, és ahogyan érzed magad, kihat minden emberi lényre körülötted. Kis változtatásokkal magad és mások életét is pozitív irányba terelheted... / 6 tipp, hogy alakítsd át az életed! ~ fényörvény, élet, átalakítás, tippek, pozitív, pozitív gondolatok, hála, szeretet, spiritualitás,

6 tipp, hogy alakítsd át az életed!
Amit tapasztalsz az életben, ahogy jársz, ahogy beszélsz, és ahogyan érzed magad, kihat minden emberi lényre körülötted. 
Kis változtatásokkal magad és mások életét is pozitív irányba terelheted:

1. Keresd az igazságot!

Az igazság szabaddá tesz. Nem számít, hogy hány ember ellenzi az igazság napvilágra kerülését, soha ne hagyd abba a keresését. Az igazság és a bölcsesség csak azoknak adatik meg, akik bátorságot gyűjtenek annak felderítésére. 
2. Hidd el, hogy bármi lehetséges! 

Minden lehetséges, függetlenül a vélt korlátaidtól. Ne állíts fel határokat! Tiszta energia vagy és végtelen lehetőségekkel rendelkezel. Minden lehetséges, csak hidd el!

3. Segíts másokon!

Oszd meg a pénzt, a tudást, a bölcsességet, a gondoskodást, a szeretetet. Aki szolgál másoknak, az boldog ember. Minél többet adsz, annál többet kapsz vissza. 

4. Sugározd a fényt!

Sugározd a fényt azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van a jóságra, szeretetre és együttérzésre. 

5. Legyél hálás!

Értékeld és becsüld meg, amid van. Legyél hálás minden dologért az életedben. 

6. Szeresd, aki vagy!

A változás belülről kezdődik. Lehetetlen, hogy a többi ember elfogadja a benned rejlő szépséget, ha te nem tudod elfogadni saját szépségedet. Szeretni magunkat nem egyszeri esemény. Ez egy végtelen folyamat, ami akkor kezdődik, ha kiteljesülsz a saját magad szeretetében és megbecsülésében. Te egy isteni lény vagy, gyönyörű fénnyel és szeretettel, és ez nem fog megváltozni soha! 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
in5d.com
joportal.hu
Share To:

Post A Comment: