Bármelyik pillanatban könnyen eldöntheted, vajon mennyire voltál hálás eddig. Elég, ha rápillantasz életed főbb területeire: a pénzügyeidre, az egészségi állapotodra, a boldogságodra, a karrieredre, az otthonodra és a kapcsolataidra. / Varázslatos az életed? ~ élet, fényörvény, hála, hírek, Rhonda Byrne, spirituális tanítások, spiritualitás,

Varázslatos az életed?
Bármelyik pillanatban könnyen eldöntheted, vajon mennyire voltál hálás eddig. Elég, ha rápillantasz életed főbb területeire: a pénzügyeidre, az egészségi állapotodra, a boldogságodra, a karrieredre, az otthonodra és a kapcsolataidra. Azok a területek, amelyek nagyszerűek és virágzóak, háláról tanúskodnak. Ezekkel a dolgokkal kapcsolatban tehát hálás voltál, és ennek eredményeképpen megtapasztalhatod a varázslatot. Azok a területek pedig, amelyek kevésbé csodásak, és ahol híján vagy a bőségnek, a hála hiányáról árulkodnak.
Egy nagyon egyszerű tény: ha nem vagy hálás, nem kaphatsz többet. Ilyenkor elvágod a varázslat útját az életedben. Ha nem vagy hálás, megszakítod a jobb egészség, a tartalmasabb kapcsolatok, a több öröm, a több pénz, az állásod, a karriered vagy a vállalkozásod javulása felé vivő áramlást. Ahhoz, hogy kaphass, adnod kell. Így szól a törvény. Ha nem adsz hálát, elvágod magad a varázslattól, és attól, hogy mindent megkapj, amit szeretnél.
A hálátlanság alapja nem más, mint az, hogy amikor az ember nem hálás, akkor elvesz; elveszi a dolgokat az élettől. És ha elvesszük a dolgokat az élettől, azáltal akaratlanul is elvesszük önmagunktól. A vonzás törvénye azt mondja, hogy hasonló a hasonlót vonzza, ezért ha valamit elveszünk, akkor ennek eredményeképpen tőlünk is elvesznek. Ne feledd, „akinek nincs hálája, attól még azt is elveszik, amije van."
Bizonyára te is voltál már hálás életed valamely időszakában. Ahhoz azonban, hogy megtapasztalhasd a varázslatot, és gyökeresen megváltozzanak a jelenlegi körülményeid, rendszeresen gyakorolnod kell, vagyis az életed részévé kell tenned a hálát.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Rhonda Bryne: A varázslat
Share To:

Post A Comment: