A dioptáz hatékonyan gyógyítja a szívet, és nyitja meg a felső szívcsakrát. Csodálatos kékeszöld színe valamennyi csakra működését szintre emeli, segíti a spirituális ráhangolódást, valamint a tudat magasabb rendű szintjének elérését. Drámai hatással van az emberi energiamezőre. / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Dioptáz ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, jáspis, kristálygyógyászat, kristályok

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Dioptáz
Színe: mély kékeszöld vagy smaragdzöld.


Jellegzetességei: a dioptáz hatékonyan gyógyítja a szívet, és nyitja meg a felső szívcsakrát. Csodálatos kékeszöld színe valamennyi csakra működését szintre emeli, segíti a spirituális ráhangolódást, valamint a tudat magasabb rendű szintjének elérését. Drámai hatással van az emberi energiamezőre.


Pszichológiailag: a dioptáz segíti az "itt és most"–ban élni, viszont paradox módon aktiválja az előző életből hozott emlékeket. Támogatja a pozitív életszemléletet, és belénk neveli azt a képességet, hogy mozgósítani tudjuk saját erőforrásainkat. Az élet minden területén pozitív életszemléletet, és belénk neveli azt a képességet, hogy mozgósítani tudjuk saját erőforrásainkat. Az élet minden területén pozitívvá változtatja a negatívat, legyőz bármilyen hiányérzetet, és képessé tesz a lehetőségek kihasználására. Különösen akkor hasznos, ha nem tudjuk, hogy mi is legyen a következő lépés. Ezen a kristály viszont megmutatja az irányt.

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Dioptáz
Mentálisan: hidat képezhet az érzelmi gyógyuláshoz, különösen a gyerekek körében. Zöld sugara a szív mélyére hatolva begyógyítja az elüszkösödött sebeket és az elfelejtett sérüléseket. Megszünteti a szomorúságot, az árulást és a sajnálatot: rendkívül hatásos a szívfájdalmakra és a szakítás miatti bánatra.


A dioptáz arra tanít, hogy egy kapcsolaton belüli fájdalom és nehézség végső soron nem más, mint az önmagunktól való belső eltávolodás tükröződése. Ez a kristály ezt a kapcsolatot állítja helyre, és minden szinten szeretettel tölt fel, valamint meggyógyítja az érzelmi fekete lyukat, amely szeretet után sóvárog. Eloszlatja az elvárásokat arról, hogy a szerelemnek milyennek is kellene lennie, és új szeretetrezgést hoz.

Spirituálisan: a harmadik szemre helyezett dioptáz serkenti a spirituális ráhangolódást és a tisztánlátást. Tudatosítja a belső gazdagságot.

Gyógyhatása: a dioptáz szabályozza a sejtváltozásokat, aktiválja a T-sejteket és a csecsemőmirigyet, enyhíti a Méniére–kórt, csökkenti a magas vérnyomást, valamint csillapítja a fájdalmat és a migrént. Segít a szívroham megelőzésében, gyógyítja a szívbetegséget. Jótékony hatással van a kimerültségre, és megszünteti a sokkot. Méregtelenít, csillapítja az émelygést, valamint regenerálja a májat. Különösen hatásos a szenvedélybetegek és a stressz legyőzésére. Elixírként használjuk fejfájásra és fájdalomra.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: