Az öreg lelkeknek nem igazán egyszerű a mai világban boldogulniuk. Számos problémával szembesülnek, amelyeken mások talán jóval könnyebben lépnek túl. Mégis akadnak olyan dolgok, amelyeket csak ők értenek meg igazán. Ha számodra egyértelmű ennek az írásnak az üzenete, akkor biztosan te is nagyon öreg lélek vagy. Találkoztál már ezekkel a problémákkal? / 8 probléma, amit csak az igazán öreg lelkek értenek ~ fényörvény, spiritualitás, ezotéria, öreg lelkek, leszületés, reinkarnáció,

Az öreg lelkeknek nem igazán egyszerű a mai világban boldogulniuk. Számos problémával szembesülnek, amelyeken mások talán jóval könnyebben lépnek túl. Mégis akadnak olyan dolgok, amelyeket csak ők értenek meg igazán. Ha számodra egyértelmű ennek az írásnak az üzenete, akkor biztosan te is nagyon öreg lélek vagy. Találkoztál már ezekkel a problémákkal?

1. Öreg lélekként úgy érzed, nem értenek meg a többiek

Nem véletlenül történik veled mindez, hiszen öreg lélekként egészen másként viszonyulsz az élethez, mint az emberek többsége. Különböző értékekben hiszel, egészen más dolgok érdekelnek. Az sem véletlen, ha inkább távolságot tartasz, mintsem erősen keresnéd a körülötted élők vagy a munkatársaid társaságát.

2. Öreg lélekként magányosnak tűnhetsz mások szemében

Nem véletlenül látnak így téged a körülötted élők annak ellenére, hogy te nem érzed magad magányosnak. Az viszont nagyon is igaz, hogy öreg lélekként szükséged van az egyedüllétre. Fontosak a barátaid, a családod, néha mégis úgy érzed, jobb csak magadban sétálni, olvasgatni, csendben lenni. Talán a rokonság fekete bárányaként emlegetnek, mert előfordulnak esetek, amikor inkább kihagyod a nagyobb összejöveteleket.


3. Gyakran ítélnek meg, mert a megérzéseidre hallgatsz

Az öreg lélek egyik legfontosabb jele az érzékenysége, a bámulatos intuíciója. Miért is ne hallgathatnál a megérzésekre a logika helyett? A legtöbben alaposan mérlegelnek, és a logikus érvekre hagyatkozva döntenek, te inkább befelé figyelsz. Jól teszed, és használd is bátran különleges képességedet, teljesen mindegy, hogyan vélekednek rólad a többiek.

4. Öreg lélekként más a véleményed a kikapcsolódásról

Szerinted nem az éjszakába húzódó bulikon vagy az óriásira méretezett partikon vezethető le a feszültség a leginkább. Téged sokkal inkább kikapcsol, amikor meditálhatsz, kirándulhatsz a szabad levegőn vagy kedvenc italodat kortyolhatod a teraszon, miközben a naplementét csodálod. Könnyen lehet, hogy a többiek szerint rémesen unalmas típus vagy, az igazság inkább az, hogy nagyon sok előző élet tapasztalatával születtél ebbe a világba.

5. Élvezed, ha egyedül lehetsz

Öreg lélekként időnként szükséged van az elszigetelődésre. Élvezed ugyan a barátokkal, vagy családdal töltött időt, de néha kétségbeesetten keresed az időt arra, hogy egyedül lehess. Ilyenkor viszont a szeretteid, barátaid nem értenek meg, hogy szükséged van egy kis feltöltődésre és ez sokszor befolyásolhatja a kapcsolataidat.

6. Különös módon vonzód az idegeneket

Sokszor akarják veled idegenek felvenni a kapcsolatot és csak beszélgetni, vagy kisugárzásodnak köszönhetően az utcán gyakran szólítanak le téged idegenek. Nem feltétlenül azért, mert ismerkedni szeretnének, hanem mert téged találnak a legszimpatikusabbnak ahhoz, hogy útbaigazítást vagy bármilyen segítséget kérjenek. Ez is az öreg lelkek egyik ismertetőjele.

7. Küzdesz a lehetőségekkel

Az öreg lelkek másképp látják az életet. Problémásabbnak érezheted, láthatod a különböző helyzeteket, amiből a megoldás is nehezebbnek tűnhet. Talán még mosolyognak is rajtad a többiek, hogy miért bonyolítod túl az életet, vagy miért nem használod ki jobban az adódó lehetőségeket.

8. Sosem érzed úgy, hogy otthonra találtál

Nemcsak a lakásodról érzed úgy, hogy el kéne adnod, és máshová költöznöd, de a barátaid között sem érzed magad mindenkor igazán otthon. Gyakran a szeretteid között sem érzed magad mindenkor biztonságban, vagy otthon. Nem véletlen, hogy gyakran megfordulhat a fejedben: más vagy, mint ők. Az érzések nem véletlenek, öreg lélekként érkeztél a földre.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
David Wolfe / davidwolfe.com
nlcafe
Share To:

Post A Comment: