Ellentétben a ma elterjedt nézettel, az aura látására nem csak az ezzel a képességgel született emberek képesek. Maga a technika, amellyel az aurát láthatjuk, igen gyorsan - akár egyetlen perc alatt - elsajátítható. Bár az is igaz, hogy évek telhetnek el, mire képesek leszünk az aurát fizikailag is olyan szinten látni, hogy az hasznos információkat nyújthasson nekünk. / Az aura látásról ~ aura, aura gyakorlatok, aura látás, spiritualitás, spirituális gyakorlatok, gyakorlatok, fényörvény,

Az aura látásról
Ellentétben a ma elterjedt nézettel, az aura látására nem csak az ezzel a képességgel született emberek képesek. Maga a technika, amellyel az aurát láthatjuk, igen gyorsan - akár egyetlen perc alatt - elsajátítható. Bár az is igaz, hogy évek telhetnek el, mire képesek leszünk az aurát fizikailag is olyan szinten látni, hogy az hasznos információkat nyújthasson nekünk.

Az auraolvasás képességének az elsajátítása -  mint minden más pszichikai dolog - elsősorban türelem kérdése. Akár most azonnal láthatod az aurát, de lehet, hogy csak pár hónapnyi gyakorlás után. De lehet, hogy még akkor sem. Megtörténhet, hogy már elejétől kezdve látod, aztán jöhet egy időszak, amikor egyáltalán nem látod. Bár van néhány ember, aki már az elejétől kezdve lát színeket is, a legtöbb embernek azonban néhány hónapot gyakorolnia kell, mire az első színek elkezdenek megjelenni. A csakráid tisztán tartása - különösképp a harmadik szemedé - segíthet az aura látásában.

Ne erőltesd túl magad! Elejében csupán néhány percet gyakorolj naponta; amint a szemeid megedződnek, már hosszabb ideig is képes leszel az aurát nézni. Ha bármilyen feszültséget észlelsz a csakráidban, azonnal állj le a gyakorlattal. Ha úgy érzed, a csakráid kezdenek megsérülni, állj le, zárd be őket, és néhány napig ne gyakorolj semmit. Ezek az alapszabályok minden olyan esetre érvényesek, amikor a csakráidat túlerőlteted.

Hogyan láthatom az aurát?


Szerezz egy partnert, vagy állj egy tükör elé. A háttér (fal, stb.) üres legyen és lehetőleg fehér. A nem túl világos szobák jobbnak tűnnek. A partneredet (vagy magadat) állítsd körülbelül 18 inchnyire a faltól. Ahhoz, hogy az aurád láthasd, nézz a falra, a partnered mögé, és egy pár inchnyire a teste mellé. Emlékezz azokra a 3D sztereogrammokra, amelyek olyan népszerűek voltak pár évvel ezelőtt, és amelyeknél az volt a trükk, hogy néhány inchnyivel a kép mögé kellett nézni, hogy megláthasd a látszólagos kuszaság mögötti csodaszép 3D képet. Az aura látásához szükséges trükknek ugyanez az alapja. Nézz amögé, ahol a személy áll. Hagyd figyelmen kívül a személy testét; ha ránézel, az aura el fog tűnni. Látnod kell egy területet a személy körül, ahol a háttér világosabbnak tűnik, mint a többi helyen. Ha képes vagy rá, akkor próbáld látni a színeket is. Ha választanod kellene egy színt (a fehéren kívül), akkor melyik lenne az? A személy aurájának különböző területei más-más színűek lehetnek. Az egyik területre kiválasztott szín különbözhet egy másik terület színétől. Amikor azt gondolod, hogy látod már, akkor kérd meg a partnered, hogy mozogjon kicsit. Az energiamezőnek, amit látsz, mozognia kell a partnereddel együtt. Egy utókép nem mozog a személlyel együtt, csak akkor mozogna, ha a tekintetedet is mozgatod. És az utókép az ellentéte kell, hogy legyen annak a színnek, amit nézel, az aura viszont bármilyen színű lehet.

Gyakorolhatod a különböző színek látását az utóképek nézésével is. Vágj ki néhány színes kört kartonpapírból, mindegyiket körülbelül 3-4 inchnyi átmérővel. Legyen piros, narancs, sárga, zöld, kék, bíbor, rózsaszín, fehér és fekete köröd. Helyezd egyiket egy darab fehér papírra, és bámuld úgy 30 másodpercig. Ezután vedd el a kört és nézz a fehér papírra. Látni fogod az utóképet, a pontos ellentétes színét annak a körnek, amelyre bámultál. Hozd ezt a színt a fókuszodba, és észre fogod venni, hogy a szemeid néhány inchnyivel mélyebbre fókuszálnak a papír felületénél, pont mint az aurák nézésénél. Gyakorold ezt mindegyik színű körrel.

A legtöbb embernek nem okoz gondot a fehér terület látása az emberek körül. Néhány hónapnyi gyakorlás után észre fogod venni, hogy ez a fehér terület szétválik halványsárga, kék és rózsaszín színekre. Még több gyakorlással, ezek a színek még tovább bomlanak; narancsot fogsz látni ott, ahol egykor sárgát láttál, zöld jelenhet meg ott, ahol halványkéket láttál. Elektromos kék vagy bíbor terület jelenhet meg a testhez közel, és ez az étertest. Az étertest eléggé ragyogó, és már néhány hónapnyi gyakorlás után láthatóvá válik. Aztán más színek is láthatóvá válnak a személy energiáinak többi részében. Végül megláthatod a személy csakráit is, amelyek erősebb és ragyogóbb energiaövezetekként, energiaörvényekként láthatóak. 

Ha iskolában vagy, próbáld meg látni az aurát a tanáraid és az osztálytársaid körül. Ha munkahelyen vagy, figyelgesd a munkatársaid auráját, miközben hozzád beszélnek. Gyakorolj a barátaidon. De emlékezz, hogy miközben te az aurájukat bámulod, ők azt hihetik, hogy őket bámulod szemtelenül, ezért légy diszkrét.

Az auráknak általában van egy alapszínük, amely a személy átfogó személyiségét határozza meg. Néhány különböző szín jelentkezhet a test már részei körül. Ezek a színek a személy jelenlegi elmeállapotára és betegségeire utalhatnak. Látni lehet azokat a betegségeket is az aurában, amelyeknek még nincsenek fizikai tüneteik. Bár a legtöbb színnek van egy általánosan elfogadott jelentése, de ezek színek a te számodra egészen mást is jelenthetnek. Meg kell majd tanulnod, hogy melyik szín (vagy színkombináció) mit jelent a számodra. Például, néhány ember a fájdalmat piros fellángolásnak látja, míg mások fekete foltnak. A rózsaszín szeretetet jelenthet egyeseknek, míg másoknak félénkséget. Miközben az aurát nézed, érezd emocionálisan is. Figyeld meg, hogy melyik szín milyen érzéshez kapcsolódik nálad, s ez alapján határozd meg, hogy mit jelent.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: