Két egyszerű módszer, gyakorlat, tükör és gyertya segítségével az aura látásához.1. Módszer Egy elsötétített szobában helyezz egy széket egy tükör elé. Gyújts egy gyertyát és helyezd ezt a fényforrást mögéd, de úgy hogy a fénye ne tükröződjön a tükörben. A szobában elég fény kell, hogy legyen ahhoz, hogy lásd a tested körvonalát a tükörben. / Aura látás: Saját auránk látása tükör és gyertya segítségével ~ aura, aura gyakorlatok, aura látás, fényörvény, gyakorlatok, hírek, spirituális gyakorlatok, spiritualitás,

Aura látás: Saját auránk látása tükör és gyertya segítségével
Két egyszerű módszer, gyakorlat, tükör és gyertya segítségével az aura látásához.


1. Módszer

Egy elsötétített szobában helyezz egy széket egy tükör elé. Gyújts egy gyertyát és helyezd ezt a fényforrást mögéd, de úgy hogy a fénye ne tükröződjön a tükörben. A szobában elég fény kell, hogy legyen ahhoz, hogy lásd a tested körvonalát a tükörben. Ülj le, lélegezz szabályosan, és nézd az arcodat a tükörben. Ne erőltesd a szemeidet. Néhány perc múlva azt fogod észrevenni, hogy az arcod körvonalai elkezdenek megváltozni, valami mássá alakulni. Néhány ember esetében ez igen gyorsan történik, és ez a módja annak is, hogy megpillanthassuk, hogyan is néztünk ki előző életünkben. De ha az a célod, hogy az aurát lásd, akkor ennél a pontnál nézz a füleid felé, és észre fogod venni, hogy a fejed körül egy finom fényvonal jelenik meg. Ha közvetlenül ránézel erre a fényvonalra, akkor azonnal eltűnik. Kicsit el kell fordítanod a tekintetedet, hogy a szemed sarkából nézd ezt a fényvonalat. Ez az aura része.

2. Módszer

Ehhez egy partnerre lesz szükséged. Állj egy fehér fal elé, a hátad legyen a fal felé. Képzeld azt, hogy energiát küldesz a mögötted lévő fal felé. Csináld ezt néhány percig. Miközben ezt csinálod, kérd meg a partneredet, hogy figyeljen téged és szóljon, ha lát valamit. Úgy 5 perc múlva, mozdulj el a fal elől és nézd meg a falat te magad is. Látsz valamilyen színeket? Végezd el ezt a gyakorlatot többször is.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: