Ezt a meditációt egyedül kell végezni, nem a másik ember jelenlétében. Döntsd el, megmondod-e neki, hogy gyógyító meditációkat végzel érte, ez attól függ, személyisége hogyan fogadná ezt az ötletet. Mélyen lazulj el, és végezd el azokat a szükséges előkészületeket, amelyek révén mély, nyugodt tudatállapotba kerülsz. / Gyógyító meditációk: Mások gyógyítása /gyakorlat/ ~ fényörvény, gyógyítás, hírek, mások gyógyítása, Shakti Gawain, spirituális gyakorlatok, spirituális tanítások, spiritualitás, teremtés, teremtő képzelet, tudatos teremtés, vizualizáció,

Gyógyító meditációk: Mások gyógyítása /gyakorlat/
Ezt a meditációt egyedül kell végezni, nem a másik ember jelenlétében. Döntsd el, megmondod-e neki, hogy gyógyító meditációkat végzel érte, ez attól függ, személyisége hogyan fogadná ezt az ötletet. Mélyen lazulj el, és végezd el azokat a szükséges előkészületeket, amelyek révén mély, nyugodt tudatállapotba kerülsz. Úgy gondolj magadra, mint tiszta csatornára, amelyen keresztüláramlik az univerzum gyógyító energiája. Ez az energia nem személy szerint tőled jön, hanem egy magasabb forrásból, és a te dolgod az, hogy összegyűjtsd és irányítsd. Most lásd magad előtt azt a személyt, amilyen tisztán csak tudod. 
Kérdezd meg, van-e most valami olyan dolog, amit megtehetsz érte ebben a meditációban. Ha igen (s ha te is helyesnek tartod), tedd meg legjobb képességeid szerint. Ha késztetést érzel arra, hogy tovább dolgozz valamelyik testrészének gyógyításán vagy egy konkrét probléma megoldásán, folytasd. Aztán képzeld magad elé, hogy minden problémája megoldódik mindene meggyógyul és tökéletesen működik. Aztán lásd át magad előtt gyógyító aranyfénnyel körülvéve... sugárzóan egészségesnek és boldognak.
Szólítsd meg (gondolatban); emlékestesd arra, hogy valójában egy tökéletes, istenhez hasonlatos lény, és nem kell, hogy bármilyen betegségnek vagy bajnak hatalma legyen rajta. Mondd el neki, hogy te támogatod abban, hogy teljesen egészséges és boldog legyen, és hogy ezután is fogod küldeni neki szerető támogatásodat és segítségedet. 
Ha úgy érzed, a végére értél, nyisd ki a szemed, és térj viszsza ebbe a külső világba, felfrissülve, megújulva, egészségesen és tettre készen. Mostantól kezdve ezt a személyt tökéletesen egészségesként lásd magad előtt meditációidban. Ne adj több erőt vagy mentális energiát a betegségnek; egyszerűen csak tökéletesen gyógyultként lássad mindig.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Shakti Gawain: Teremtő képzelet
Share To:

Post A Comment: