Amikor elkezded használni az alkotó vizualizációt, az egyik legfontosabb dolog az, hogy megteremts magadban egy szentélyt, ahová bármikor visszavonulhatsz. Szentélyed az ideális hely számodra, ha relaxálni szeretnél, nyugalomra és biztonságra vágysz, és ezt a helyet pontosan olyannak teremtheted meg, amilyennek szeretnéd. / Teremtő képzelet/Vizualizáció: Belső szentélyed megteremtése ~ fényörvény, hírek, Shakti Gawain, spirituális gyakorlatok, spirituális tanítások, spiritualitás, teremtés, teremtő képzelet, tudatos teremtés, vizualizáció,

Teremtő képzelet/Vizualizáció: Belső szentélyed megteremtése
Amikor elkezded használni az alkotó vizualizációt, az egyik legfontosabb dolog az, hogy megteremts magadban egy szentélyt, ahová bármikor visszavonulhatsz. Szentélyed az ideális hely számodra, ha relaxálni szeretnél, nyugalomra és biztonságra vágysz, és ezt a helyet pontosan olyannak teremtheted meg, amilyennek szeretnéd.

Hunyd le a szemed, és kényelmes testhelyzetben lazulj el Képzeld magad valamilyen csodálatos természeti környezetbe. Lehet bármilyen hely, ami megragad... egy rét, egy hegy teteje, tengerpart. Lehet akár a tenger mélye is vagy épp egy másik bolygó. Bárhol van is ez a hely, legyen számodra kényelmes, kellemes és békés. Fedezd fel a hely környékét Is, figyeld meg a látvány részleteit, a hangokat és szagokat, vagy bármilyen más különös érzést vagy benyomást, amit kelt benned.
Most gondolkozz el azon, mi szükséges ahhoz, hogy ez a hely még otthonosabb és kényelmesebb legyen számodra. Lehet, hogy házat vagy kunyhót akarsz építeni, vagy esetleg az egész területet körülveszed védelmet és biztonságot adó aranyfénnyel. Saját kényelmedre és örömödre teremtsd meg és rendezd el a dolgokat, amellyel saját helyeddé szenteled ezt a helyet.

Mostantól kezdve ez a te belső szentélyed, ahová bármikor visszatérhetsz, csak be kell hunynod a szemed, és azt kívánnod, hogy ott legyél. Mindig gyógyító és pihentető lesz ez a visszatérés. Ez a hely különleges erőt is ad neked, és lehet, hogy mindig itt akarod majd végezni minden alkotó vizualizációdat.

Lehet, hogy észreveszed, szentélyed időről időre spontán módon változik, vagy hogy te akarsz bizonyos dolgokon változtatni. Szentélyedben nagyon kreatív lehetsz, és sok örömet szerezhetsz magadnak... csak ne feledkezz el arról, hogy megőrizd a béke, nyugalom és abszolút biztonság érzését.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Shakti Gawain: Teremtő képzelet

Share To:

Post A Comment: