Bolygótok jelenlegi, nagyszámú társadalmának mindegyikében szabályokat, követelményeket, tabukat és törvényeket vezettetek be - az idomulok és nem idomulok számára kilátásba helyezett jutalmak és büntetések széles választékával -, mivel szemlátomást mindegyik társadalom elhatározta, hogy külön halmazba csoportosítja a kívánatosat a nemkívánatostól. / Találd meg előbb az összhangot, csak utána cselekedj! ~ fényörvény, Ester Hicks, Jerry Hicks, spiritualitás, élet, összhang, kapcsolatok,

Találd meg előbb az összhangot, csak utána cselekedj!
Bolygótok jelenlegi, nagyszámú társadalmának mindegyikében szabályokat, követelményeket, tabukat és törvényeket vezettetek be - az idomulok és nem idomulok számára kilátásba helyezett jutalmak és büntetések széles választékával -, mivel szemlátomást mindegyik társadalom elhatározta, hogy külön halmazba csoportosítja a kívánatosat a nemkívánatostól. Noha nagy erőfeszítéseket tesztek e csoportosítás során, a halmazok újra és újra cserélődnek, és nem juttok közel az egyetértéshez a kívánatost és nemkívánatost, a helyest és helytelent, a jót és rosszat illetően.
Szeretnénk, ha soha többé nem lenne szükséged a világ, a közösség vagy akár a társad egyetértésére ahhoz, hogy megtaláld önbizalmadat, célodat és hatalmadat. Szeretnénk emlékeztetni rá, hogy az igény mások egyetértésére a Világegyetem Törvényeinek félreértéséből fakad, és annak ellenében hat, aki valójában vagy.

Szeretnénk, ha saját Vezérlőrendszered megértésével újra összhangba kerülnél az erővel, amely feléd és rajtad keresztül is áramlik. Mert akkor (és csak akkor) lehetséges az összhang, amelyet minden szinten - és mindenki mással - keresel, ha egyetértésre jutsz az erővel, amely bensődből áramlik.
A legtöbben nem tekintenék bölcsnek, hogy legértékesebb rakományukat egy döcögő teherautóra pakolják, amelynek igen silány a felfüggesztése, és annyira elhasználódott a kormányműve, hogy szinte lehetetlen az úton tartani. Azt sem tartanák okos dolognak, hogy összeszedjenek egy rakás értékes antik üvegtárgyat, majd telepakolják velük annak a kerékpárnak a kosarát, amellyel ötéves gyermekük éppen első bicikliútjára indul. De a legtöbben azt sem tartanák bölcsnek, hogy eddigi életük összes megtakarított pénzét és a kedvenc ékszereiket tartalmazó zsákkal a hátukon kisétáljanak egy befagyott tó jegére, mielőtt megbizonyosodnának róla, hogy az csakugyan elég erős-e, és képes megtartani a súlyukat.
Más szóval érdemes előbb alapvető bizonyosságra szert tenni, mielőtt útnak indulnál, különösen, ha ez az utazás mindennél többet jelent számodra. Amikor azonban az emberek fontos kérdésekben érintkeznek, jellemzően mégis fejest ugranak beszélgetésekbe, döntésekbe és viselkedésformákba, mielőtt bármiféle valódi megingathatatlanság-érzetre tennének szert, majd gyakran igencsak sokára térnek vissza magabiztosságukhoz. Továbbá, ha egyszer kibillen az egyensúlyuk, sokszor újabb, majd újabb és megint csak újabb kezelhetetlen tapasztalatba sodródnak. Emlékezzetek az „előbb az összhang - aztán a cselekvés" művészetére. Előbb az összhang - aztán a beszélgetés. Előbb az összhang - aztán a kapcsolat. Előbb az összhang - minden más csak azután.
Az emberek olykor azt mondják: „Gondolkozz, mielőtt beszélsz." Bölcs - mi azonban egy lépéssel tovább mennénk. „Gondolkozz - majd mérd le a gondolat értékét azon, hogy milyen érzést okoz; és ismételd ezt gyakran, amig kétség kivül tudod, hogy összhangban vagy - aztán beszélj, aztán cselekedj, aztán felelj."
Aki időt szán rá, hogy megértse kapcsolatát a Forrással, aki tevékenyen keresi az összhangot Átfogóbb Nézőpontjával, aki tudatosan keresi és megtalálja az összhangot valódi önmagával, az megnyerőbb, vonzóbb, hatékonyabb és nagyobb a hatalma millióknál, akik nem érték el ezt az összhangot.
A történelem általatok mélyen tisztelt nagy tanítói és gyógyítói tisztában voltak ennek az összhangnak az értékével. Azt mondjuk nektek: Nincs fontosabb, mint itt és most beteljesíteni a kapcsolatot közted - tényleges fizikai formádban - és a Lélek/Forrás/lsten között, amelyből származol. Ha először és mindenekelőtt erre a kapcsolatra ügyelsz, akkor és csak akkor rendelkezel majd azzal a biztos alappal, amellyel továbbléphetsz más kapcsolatokba. Kapcsolatod a testeddel, a pénzzel, a szüléiddel, a gyermekeiddel, az unokáiddal, a munkatársaiddal, a kormányoddal, a világoddal... hamar és könnyedén összhangba kerülnek, ha először is erre az alapvető, elsődleges kapcsolatodra ügyelsz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Ester-Jerry Hick: A kapcsolatok törvénye

Share To:

Post A Comment: