Sosem fog eljönni az a pillanat, amikora kapcsolatok kérdése ne volna aktív összetevője a most tapasztalatának, mert mindent azért észlelsz vagy veszel észre, mert kapcsolatban vagy valamivel, összehasonlításon alapuló tapasztalat nélkül képtelen volnál bármiféle felfogóképességet összpontosítani magadban. Ezért joggal mondhatjuk, hogy kapcsolatok nélkül egyáltalán nem is létezhetnél. / Az élet a kapcsolatokról szól ~ Ester Hicks, Jerry Hicks, élet, kapcsolatok, fényörvény, hírek, spiritualitás,

Az élet a kapcsolatokról szól
Sosem fog eljönni az a pillanat, amikora kapcsolatok kérdése ne volna aktív összetevője a most tapasztalatának, mert mindent azért észlelsz vagy veszel észre, mert kapcsolatban vagy valamivel, összehasonlításon alapuló tapasztalat nélkül képtelen volnál bármiféle felfogóképességet összpontosítani magadban. Ezért joggal mondhatjuk, hogy kapcsolatok nélkül egyáltalán nem is létezhetnél.
Azt szeretnénk, ha még jobban tudatára ébrednél annak, aki valójában vagy, ahogy elkezded felfedezni a különféle kapcsolatokat, amelyeket már most is megélsz.
Szeretnénk, ha még jobban méltányolnád bolygótokat, a testedet, a családodat, a barátaidat, az ellenségeidet, a kormányodat, a rendszereiteket, a táplálékodat, anyagi ügyeidet, az állataitokat, a munkádat, a játékaidat, a célodat, a Forrásodat, a Lelkedet, a múltadat, a jövődet és a jelenedet...
Szeretnénk, ha emlékeznél rá, hogy minden kapcsolat Örökkévaló, és ha egyszer kialakult, mindörökre Rezgésed összetevője marad, és arra, hogy nagy lehetőségeket kínáló jelenedben - ahol mindaz, akivé lettél, összefut mindazzal, akivé most válsz - már rendelkezel a teremtés hatalmával.
Valamilyen nemkívánatos vagy kellemetlen tapasztalatot megfigyelve gyakran úgy véled, nem vagy személyesen részese, hanem csak távoli, különálló, független megfigyelője; ám ez soha sincs így. Valamely helyzet megfigyelése - bármilyen távolinak gondolod is magadat tőle - a tapasztalat megteremtésének részesévé tesz.
Miután kölcsönösen hattok egymásra, idővel sokan közös döntésre juttok a helyes életet illetően, és jóllehet távolról sem értetek egyet abban, hogy az életet hogyan helyes élni, az általad tapasztalt számtalan dologgal kapcsolatban továbbra is igyekszel meggyózni másokat, hogy fogadják el a te legvonzóbb választásaidat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Ester-Jerry Hick: A kapcsolatok törvénye
Share To:

Post A Comment: