12 csodálatos gyógynövény, ami nem csak szép, és nem csak testünkre hat, hanem lelkünkre, életünkre, kapcsolatainkra is hatással van. / 12 gyógynövény lelki és mágikus hatása ~ gyógynövények, növények, hírek, fényörvény, mágia, spiritualitás, ezotéria

12 gyógynövény lelki és mágikus hatása
12 csodálatos gyógynövény, ami nem csak szép, és nem csak testünkre hat, hanem lelkünkre, életünkre, kapcsolatainkra is hatással van.


Menta

Menta


A növényt az ókorban afrodiziákumként és tisztítószerként használták. Néhányan pénz- és szerelem bevonzáshoz használják.

Rózsa

Rózsa


A rózsa nem véletlenül az egyik legkedveltebb szerelmi ajándék. A szépség és a tartós szerelem virága, melynek a kapcsolat megerősítésében van szerepe, de vágyserkentőként is használják.


Fahéj


Fahéj
A fahéj illata megerősíti a pszichikus energiákat és spirituális meglátásokkal ajándékoz meg. Felébreszti a lelkesedést, és segít céljaid elérésében.

Bazsalikom

BazsalikomEz az erős aromájú, fűszerként is használt növény régen az ördögűzések elengedhetetlen kelléke volt. Alkalmas arra, hogy elűzze a félelmeidet, szorongásaidat és hozzásegítsen a magabiztos fellépéshez.


Varázsmogyoró

Varázsmogyoró

A varázsmogyoró az összetört szívek és a tönkrement kapcsolatok gyógyítója. Segít abban, hogy megtaláld az elásott kincset - akár a lélekben, akár a talajban. A varázsmogyoró szárított levelét forrázatként vagy füstölőben használd!


Édesgyökér


Édesgyökér

Az édesgyökér szerencsehozó és vonzerőnövelő szer. Megszabadít a felesleges, ártó gondolatoktól.


KakukkfűKakukkfű
A kakukkfű oldja az elme blokkjait, így abban segít, hogy kívánságaid célba érjenek. Azt tartják, ha  kakukkfűvel füstölsz, védelmet nyersz a rontás ellen.


Levendula

Levendula

A levendula védelmet biztosít az ártó szándék ellen, és bőséget hoz az érzelmek (és talán az anyagiak terén is).


OrbáncfűOrbáncfű

Az egyik legjobb természetes depresszió ellen szer. Fokozza a tiszta érzékelést, a jövőbe látás képességét erősíti, és nyitottá tesz a boldogságra. Fogyaszd teaként.


Rozmaring

Rozmaring

A rozmaring a házasság megerősítője és a kapcsolatot érintő varázslatok elengedhetetlen kelléke. Fokozza a szerelmet, a szenvedélyt és a szellemi energiákat, elűzi a depressziót és a negatív gondolatokat.Sáfrány

Sáfrány

Testi vágyfokozó hatása is ismert.


ZsályaZsálya
A zsálya a bölcsesség és a védelem növénye. Fejleszti az intuíciót és belátást enged a spirituális szférákba.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
femina.hu
Share To:

Post A Comment: