Az anhidrit fizikai szinten nyújt támogatást és erőt. Segít annak elfogadásában, hogy a fizikai test nem más, mint átmeneti megjelenési forma a lélek számára. Lehetővé teszi, hogy lelki nyugalommal nézzünk szembe bármivel, amit a jövő hozhat. / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Anhidrit (anhydrit) ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, kristálygyógyászat, kristályok,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Anhidrit (anhydrit)
ALKALMAZÁSA: Tartsuk a kezünkben, vagy tegyük valamelyik testrészre.
SZÍN: Színtelen, kék. szürke.
KINÉZET: Hosszú lapu vagy rövid kristályok.
LELŐHELY: Olaszország.

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Anhidrit (anhydrit)JELLEGZETESSÉGEI: Az anhidrit fizikai szinten nyújt támogatást és erőt. Segít annak elfogadásában, hogy a fizikai test nem más, mint átmeneti megjelenési forma a lélek számára. Lehetővé teszi, hogy lelki nyugalommal nézzünk szembe bármivel, amit a jövő hozhat. Hasznos mindazoknak, akik nehezen barátkoznak meg az újraszületés gondolatával, és azoknak is, akik a halált követő állapotra vágynak. Megtanítja mindannak az elfogadását, amit az élet hoz az utunkba, megszabadít a múlt utáni vágyódástól, elősegíti az előző életek gyógyulási folyamatait, megmutatja mindazt, ami jó volt bennük.

GYÓGYHATÁSA: Az anhidrit jótékony hatással van a torok rendellenességeire. Eltávolítja a megrekedt vagy felesleges folyadékot, valamint eltünteti a duzzanatot. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Judy Hall: Kristálybiblia


Share To:

Post A Comment: