Amíg itt vagyunk, sok állapoton keresztülmegyünk. Levetjük csecsemőtestünket. és felöltjük a gyermekét,a gyermektest után a felnőttét, azután pedig az öregét. Miért ne tehetnénk még egy lépést, hogy a felnőtt testéből a szellemi síkra jussunk? Hát éppen ezt tesszük. Fejlődésünkben nincs megállás: folyamatosan fejlődünk. Ha átlépünk a spirituális síkra, fejlődésünk ott is folytatódik. Különböző szakaszokon megyünk keresztül. / Fejlődésünkben nincs megállás ~ spiritualitás, fényörvény, hírek, fejlődés, spirituális fejlődés, szellemi szint, tudat, Brian Weiss,

Fejlődésünkben nincs megállás - spiritualitás, ezotéria, fényörvény, tudás, fejlődés
Amíg itt vagyunk, sok állapoton keresztülmegyünk. Levetjük csecsemőtestünket. és felöltjük a gyermekét,a gyermektest után a felnőttét, azután pedig az öregét. Miért ne tehetnénk még egy lépést, hogy a felnőtt testéből a szellemi síkra jussunk? Hát éppen ezt tesszük. Fejlődésünkben nincs megállás: folyamatosan fejlődünk. Ha átlépünk a spirituális síkra, fejlődésünk ott is folytatódik. Különböző szakaszokon megyünk keresztül. Kiégett állapotban érkezünk, aztán egymást követi a megújulási szakasz, a tanulási szakasz, majd a döntési szakasz. Eldöntjük, mikor hová és milyen céllal akarunk visszatérni. Egyesek úgy döntenek, hogy nem térnek vissza, hanem a fejlődés egy másik szintjén folytatják útjukat. Ők megtartják szellemi alakjukat, mielőtt visszatérnének; van, aki tovább is megtartja, mint mások. Ez mind csupa fejlődés és tanulás… folyamatos fejlődés. A testünk csupán hordozó, eszköz, arra az időre szól, amíg itt tartózkodunk. Lelkünk, tudatunk örökkévaló. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Brian Weiss
Share To:

Post A Comment: