Thoth elmondása szerint - amit Drunvalonak mesélt el - Ádám és Éva ideje után egy jelentős tengelyváltozás következett be, melynek eredményeképpen Gondwanaföld elsüllyedt. Amikor Gondwana szigetét elnyelték a hullámok, egy másik földtömeg emelkedett ki a Csendes-óceán vizéből, melyet ma Lemuriának nevezünk. Ádám és Éva leszármazottak szülőföldjükről Lemuriába vitték. / Lemuria felemelkedése ~ Lemúria, annunakik, Drunvalo, Drunvalo Melchizedek, fényörvény, hírek, nefilimek, rejtélyek, titkok,

Lemuria felemelkedése
Thoth elmondása szerint - amit Drunvalonak mesélt el - Ádám és Éva ideje után egy jelentős tengelyváltozás következett be, melynek eredményeképpen Gondwanaföld elsüllyedt. Amikor Gondwana szigetét elnyelték a hullámok, egy másik földtömeg emelkedett ki a Csendes-óceán vizéből, melyet ma Lemuriának nevezünk. Ádám és Éva leszármazottak szülőföldjükről Lemuriába vitték.
Lemuria felemelkedése
Lemuria nem teljesen így festett (baloldali ábra), bár rajzunk bizonyos tekintetben közel áll a valósághoz. A földdarab Hawaii-szigetektől egészen a Húsvét-szigetekig nyúlt. Nem összefüggő szárazföld tömegről van szó, sokkal inkább egymással szoros kapcsolatban lévő szigetek sora alkotta. E szigetek némelyike nagy volt, némelyikük kisebb, és persze sokkal több volt belőlük, mint ahogyan a kép mutatja. Olyan földrész volt, amely éppen hogy kiemelkedett a vízből - voltaképpen vízi kontinensnek mondhatnánk.
Amennyire én tudom, Ádám utódait ezen a földrészen telepítették le, és szabadon, a Nefilimek beavatkozása nélkül fejlődhettek. 65-70.000 évig időztünk Lemurián, s boldog időket töltöttünk ott. Úgyszólván alig akadtak gondjaink. Gyorsan lépkedtünk előre evolúciós ösvényünkön. Számos kísérletet hajtottunk végre önmagunkon, és igen sok fizikai változást foganatosítottunk testünkben. Megváltoztattuk csontrendszerünk felépítését, rendkívül sokat dolgoztunk hátgerincünk tartásának kialakításán, éppúgy, mint koponyánk alakjának és nagyságának átformálásán. Javarészt jobb agyféltekés, női természetű lények voltunk.
Egy evolúciós ciklusban minden esetben dönteni kell arról, hogy a férfi vagy a női jelleg lesz-e a domináns, ahogyan nekünk is határoznunk kellett efelől, amikor a Földre érkeztünk. Mindenképpen meg kellett hoznunk ezt a döntést. Egyszóval, fajunk női jelleget vett fel. Mire Lemuria is a víz színe alá merült, mint faj, fejlettségünk, úgyszólván egy 12 éves leánygyermek érettségi fokával volt egyenértékű.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai

Share To:

Post A Comment: