Az első lépés tisztába kerülni azzal, hogy mi a szándékod. Ennek következtében az energia és a figyelem egy egységes erővé olvad össze, melyek aztán a valódi vágy felé irányulnak. Miután letisztáztad magadban a szándékodat, fontos, hogy következetesen meg is valósítsd azt. A megvalósítás itt arról szól, hogy mit vagy hajlandó megtenni vagy mit tudsz érte elengedni. / Az öt alappillér: Következetes megvalósítás ~ Adyashanti, fényörvény, hírek, öt alappillér, spirituális tanítások, spiritualitás, valóság,

Az öt alappillér: Következetes megvalósítás

Az első lépés tisztába kerülni azzal, hogy mi a szándékod. Ennek következtében az energia és a figyelem egy egységes erővé olvad össze, melyek aztán a valódi vágy felé irányulnak. Miután letisztáztad magadban a szándékodat, fontos, hogy következetesen meg is valósítsd azt. A megvalósítás itt arról szól, hogy mit vagy hajlandó megtenni vagy mit tudsz érte elengedni. 
A spiritualitás nem azt jelenti, hogy keményen kell dolgoznod egy jövőbeli eredmény eléréséért, sokkal inkább azt, hogy jelen légy a pillanatban, őszintén és elkötelezetten, készen állva arra, hogy teljes odaadással és akarattal nézzél szembe és engedj el bármilyen illúziót, amely közéd és a Valóság felismerése közé áll. Éppen ezért, a spiritualitásnak igazából nincs köze az időhöz, vagy hogy mit érhetünk el idővel; csak és kizárólag az örök jelen pillanatról szól. 
A szándék nem annyira az elméről szól, mint inkább a szívről, tükrözve mindazt, amit dédelgetsz magadban, szeretsz vagy leginkább értékelsz.
Senkinek sem kell téged emlékeztetnie arra, amit szeretsz, viszont arra igen, amit nem. És az, amit valójában szeretsz leginkább a cselekedeteiden keresztül tükröződik, nem abban, amit érzel, gondolsz, vagy mondasz.
Amikor a szándék összekapcsolódik a következetes megvalósítással és a szeretettel, egyike lesz az univerzum elképesztő erejének. Csak így tudunk annyira teljessé és összpontosítottá válni, hogy vágyunk túlélje a felszínesség, sors és a körülmények örökké változó áramlását.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Adyashanti: A felszabadulás útja
Share To:

Post A Comment: