A vágyakat azért vagy képes érzékelni magadban, mert a megvalósulásukhoz szükséges komponensek valamilyen formában már léteznek. Semmi olyat nem érezhetsz ugyanis, ami bizonyos szinten ne létezne már az Univerzumban. / Vágyaid már léteznek az univerzumban ~ idézetek, spirtuális idézetek, fényörvény, univerzum, Abraham-Hicks, spiritualitás,

Vágyaid már léteznek az univerzumban
"A vágyakat azért vagy képes érzékelni magadban, mert a megvalósulásukhoz szükséges komponensek valamilyen formában már léteznek. Semmi olyat nem érezhetsz ugyanis, ami bizonyos szinten ne létezne már az Univerzumban. És ha ez az Univerzum vágyat ébreszt benned valamire, akkor biztos lehetsz abban is, hogy képes megadni annak fizikai megvalósulását is - amennyiben összhangba kerülsz a megvalósulás érzésével."
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Abraham-Hicks
Share To:

Post A Comment: