Ez a meditáció tested gyógyítására és tisztítására való, és arra, hogy mozgásba hozd energiáidat. Különösen hasznos reggelente ébredés után, vagy bármely meditáció elején, vagy bármikor, ha pihenni és felfrissülni vágysz: Feküdj hanyatt, karjaid tested mellett, kezeid összekulcsolva gyomrodon. Csukd be szemed, lazulj el, és lélegezz puhán, mélyen és lassan. Képzelj el egy izzó aranygömböt fejtetőd körül. / Teremtő képzelet/Vizualizáció: Az energiaközpontok megnyitása ~ fényörvény, Shakti Gawain, spirituális tanítások, spiritualitás, teremtés, teremtő képzelet, tudatos teremtés, vizualizáció, spirituális gyakorlatok,

Teremtő képzelet/Vizualizáció: Az energiaközpontok megnyitása
Ez a meditáció tested gyógyítására és tisztítására való, és arra, hogy mozgásba hozd energiáidat. Különösen hasznos reggelente ébredés után, vagy bármely meditáció elején, vagy bármikor, ha pihenni és felfrissülni vágysz: 
Feküdj hanyatt, karjaid tested mellett, kezeid összekulcsolva gyomrodon. Csukd be szemed, lazulj el, és lélegezz puhán, mélyen és lassan. Képzelj el egy izzó aranygömböt fejtetőd körül. Végezz öt mély és lassú ki- és belégzési, míg figyelmedet az aranygömbre összpontosítod, s érzed, hogy az sugárzik fejtetődnél kifelé. Most hagyd, hogy figyelmed mellkasod közepére vándoroljon. Újra képzeld el az aranyszínű fényt, mely mellkasodból árad kifelé. Újra végezz öt mély légzést, miközben érzed, hogy egyre jobban és jobban terjed szét az energia. 
A következd lépésben napfonatodra figyelj, lásd az aranyszínű fényt törzsed közepe körül Küldj oda is levegőt, lassan, ötször. Most lásd magad előtt a fényt, amint medencéd körül sugárzik, bent is, kint is, újra lélegezz ötször mélyet, érezd, hogy a fényenergia terjed és szétsugárzik.
Végül lásd az aranyfényű gömböt lábfejed körül, és küldj oda levegőt ötször. Most képzeld el mind a hat aranygömböt, amint egyszerre izzanak, és tested olyan, mint egy gyémántokból álló lánc, mely sugározza az energiát. Lélegezz mélyen, és kilégzéskor képzeld el, hogy a fejtetődből tested bal oldalán végig, egészen a lábadig áramlik az energia. Belégzéskor képzeld el, hogy tested jobb oldalán áramlik felfelé a fejed tetejéig. Háromszor vezesd az energiát így körül a testeden. Ezután képzeld el, hogy az energia kilépéskor a fejed tetejétől halad lábad felé tested elülső felén. Belégzéskor érezd, hogy hátsó feleden halad felfelé a fejed tetejéig. Ebben az irányban is háromszor vezesd végig az energiát. Most képzeld el, hogy az energia összegyűlik a lábadnál, és hagyd, hogy lassan a tested közepén áramoljon felfelé a lábadtól a fejedig, és fejed tetejéből mint egy szökőkútból sugározzon szét a fény, majd tested külső részén folyjon vissza a fény a lábadig.
Ismételd ezt néhányszor, vagy ahányszor csak jólesik. Ennek a meditációnak a végére teljesen kipihent és mégis energikus és vidám leszel.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Shakti Gawain: Teremtő képzelet
Share To:

Post A Comment: