Az adamit erőteljesen kreatív kőként az adamit erősíti metafizikai képességeinket és az ezekkel más dimenziókban való kommunikációt, valamint némi közvetlen spirituális hatással is bír. Amikor az érzelmeink irányítanak bennünket, a kristály megteremti érzelmi egyensúlyunkat.... / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Adamit ~ ásványok, fényörvény, gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, hírek, kristálygyógyászat, kristályok,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Adamit
Szín: Külseje sárga, belseje lehet sárga, zöld, kék   
Kinézet: Üvegszerű, átlátszó kristály vagy drúza
Gyakoriság: Ritka    
Lelőhely: Mexikó, Görögország, bgyesült Államok  


JELLEGZETESSÉGEI: erőteljesen kreatív kőként az adamit erősíti metafizikai képességeinket és az ezekkel más dimenziókban való kommunikációt, valamint némi közvetlen spirituális hatással is bír. Amikor az érzelmeink irányítanak bennünket, a kristály megteremti érzelmi egyensúlyunkat, és segít egy nyugodt, összpontosított tér létrehozásában, ahol az érzelmek vihara sem billenthet ki a belső nyugalmunkból.


Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: AdamitMentálisan: a kő közelebb hozza egymáshoz a szívet és az elmét, ahogy összekapcsolja a napfonat-, a szív- és a torokcsakrát az egyetemes tudattal, így tisztánlátást és belső erőt kölcsönöz, amikor érzelmi kérdé­sekkel állunk szemben, emellett erősíti spirituális akaratunkat is.

Érzelmileg: az adamit segít, hogy világosabban kifejezhessük szükség­leteinket, különösen olyankor, amikor változtatnunk kell egy-egy érzelmi kölcsönhatáson, hogy jobban kinyilváníthassuk érzéseinket. Ez a tökéle­tes kő, ha több örömöt kívánunk az életünkbe vonzani.

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: AdamitPszichológiailag: az adamit hasznos, ha bizonyos feladatokra kell összpontosítanunk, vagy nehéz döntés előtt állunk. Segítségével útmutatást kérhetünk belső énünktől, és megmutatja, merre találjuk a válaszokat. A válasz talán közel sem az, amire számítunk - ez a kő meglepő és forra­dalmi megoldásokat sugall, de működik, ha megbízunk a folyamatban.
Lévén kreatív kő, az adamit segít magabiztosan továbblépni egy isme­retlen jövő felé, és serkenti vállalkozói készségeinket. Ezek közé tartozik az a képesség, hogy felismerjük a fejlődés új útjait az üzleti és a magánélet­ben egyaránt, és ez a tökéletes kő, hogy új állás vagy bőség megszerzése érdekében programozzuk.

GYÓGYHATÁSA: erősíti a szívet, a tüdőt és a torkot, a sejtmemóriát, a belső elválasztású rendszert és mirigyeket; jótékony hatással van szezo­nális depresszió (SAD), premenstruális szindróma (PMS) és krónikus fáradtság esetén.

ALKALMAZÁSA: tartsuk a kezünkben, alkossunk vele kristályrácsot, vagy tegyük a megfelelő helyre.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Judy Hall: Kristálybiblia (2)

Share To:

Post A Comment: